9,5
647 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Jan Wuts

9,5

647 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Vriendelijk en terzake deskundig personeel.Hoge mate van klantvriendelijkheid.Een bedrijf waar iedere klant zich snel thuis zal voelen.

Sjef Vaessen (St Odiliënberg)
15-10-2019

Nakomen van gemaakte afspraken

Rene
11-10-2019

Garage Wuts geeft uitstekende service

Jack Wolters (Sint Odiliënberg )
09-10-2019

Een goede sevice en een goed advies

Wil Vialle (Reuver)
09-10-2019

Zeer goede service.

Har en Leon Simons (Beesel)
26-09-2019

Kopje koffie of thee staat al voor je ingeschonken terwijl de auto onder handen wordt genomen. Erg gezellig gesprekje over van alles en nog wat. Klantvriendelijk en zeer meedenkend. Niks is te gek! Prijsafspraak wordt nagekomen en je gaat zeer tevreden de weg weer op! Zeker een aanrader voor de regio Limburg! Ga zo door!!

Dhr. Kuipers (Montfort)
24-09-2019

Al tientallen jaren een vertrouwd adres waar je snel, correct en vriendelijk wordt geholpen. Een goede band en perfect onderhoud van de auto staan hoog in het vaandel.

Mat Hoffmans (Venlo-Blerick)
24-09-2019

Een geweldig bedrijf en service.

H vosdellen (Vlodrop)
24-09-2019

Zeer goede service en vriendelijk

Jos Zijlstra (Roermond)
04-09-2019

Uitstekende service, klantvriendelijk en betrouwbaar.

Dhr H. M. van Ee (Heel)
04-09-2019

zeer goede service en altijd alles correct uitgevoerd

w.a.m. Verwijlen (Beegden)
04-09-2019

Geweldige service en klantvriendelijk

Piet (Reuver)
21-08-2019

Reeds meer dan 20 jaar klant.Zeer tevreden over de behandeling en de hoogte van de inruilprijzen.Onderhoud etc. wordt altijd correct en binnen de afspraken afgehandeld.

Harrie Beurskens (Swalmen)
14-08-2019

Ik ben al jaren klant bij Jan Wuts. Het onderhoud van de auto is prima geregeld, heldere communicatie nooit achteraf (technische) problemen. De medewerkers aan de balie zijn zeer vriendelijk en flexibel bij het maken van een afspraak.Bij het kopen van een nieuwe auto heeft de garage altijd een aantrekkelijk aanbod.

P. Hammer (Tegelen)
14-08-2019

Is een goede autobedrijf

Dhr. Schipperen (Roermond)
14-08-2019

Super eerlijke klantvriendelijke garage waar ik al bijna 50 jaar klant ben.Ik rij nu de 12 e Toyota en ben nog altijd zeer tevreden over dit merk.

Piet van Herten (Beesel)
07-08-2019

Goede service,betrouwbaar en komt afspraken correct na

W.Grijn (Herten)
26-07-2019

Topservice, luisteren en klantvriendelijk

J. Cuypers
24-07-2019

Goede afspraak kunnen maken met leen auto werd gebeld over extra werk met gelijk de kisten van deze beurt

Dré
24-07-2019

Een garage met service, allure, personeel is vriendelijk en eerlijk, hier voelen wij ons meer dan welkom. Ondanks dat we in Sittard wonen zijn we bereid om de nodige kilometers af te leggen om in Swalmen te geraken.

Klerkx (Sittard)
17-07-2019

accurate garage in afspraken en uitvoeren van werkzaamheden

Paul van den Berg (Reuver)
17-07-2019

Goede service. Aardig vakkundig personeel!

Frank Verkerk (Boukoul)
11-07-2019

Omdat de manier van werken de uitstraling van het bedrijf de vriendelijke behandeling van het personeel gewoon goed is.

Frans Rijvers (Belfeld)
11-07-2019

Autobedrijf Jan Wuts is uitermate klantgericht. Service, afspraken, bejegening, alles klopt en is perfect. niet voor niets ben ik al een kleine 30 jaar klant en zal dat ongetwijfeld blijven.

M. van Cauteren
04-07-2019

Je wordt altijd vriendelijk, snel en professioneel geholpen. Vragen worden naar tevredenheid beantwoord.

Catharina Lauwers (Roermond)
04-07-2019

Prettig personeel, vakkundig en klantvriendelijk. Na het bijwerken van een schade aan de bumper, een perfect uitgevoerde reparatie, stond de auto volledig gewassen te stralen in de zon. Moest even kijken of het wel onze auto was, echt top!

M. van der Aa (Stevensweert)
04-07-2019

Ben al jaren klant bij Wuts, heb vaker met andere klanten van Wuts gesproken over het bedrijf Wuts. Ik heb nog nooit negatieve verhalen gehoord.

Jack van der sterren (Reuver )
04-07-2019

Er wordt bij autobedrijf Wuts goed geluisterd naar de wensen van de klant. De communicatie verloopt zeer prettige. Er worden goede adviezen/oplossingen aangedragen. Afspraken worden naar volledige tevredenheid nagekomen.

George Urlings (Roermond )
21-06-2019

Ik ben als klant altijd zeer correct geholpen en op de hoogte gebracht van eventuele kosten ivm onderhoud of reparatie. Ik kan dan ook alleen maar vol lof over jullie berichten. Ga zo door. Jullie service is gewoon top.

Loek Dorenberg (Roermond)
21-06-2019

klaar

Mevr. Wanten - Seuren (Beesel)
21-06-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.