9,4
578 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Jan Wuts

9,4

578 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Uitstekende service, klantvriendelijk en betrouwbaar.

Dhr H. M. van Ee (Heel)
04-09-2019

zeer goede service en altijd alles correct uitgevoerd

w.a.m. Verwijlen (Beegden)
04-09-2019

Geweldige service en klantvriendelijk

Piet (Reuver)
21-08-2019

Reeds meer dan 20 jaar klant.Zeer tevreden over de behandeling en de hoogte van de inruilprijzen.Onderhoud etc. wordt altijd correct en binnen de afspraken afgehandeld.

Harrie Beurskens (Swalmen)
14-08-2019

Ik ben al jaren klant bij Jan Wuts. Het onderhoud van de auto is prima geregeld, heldere communicatie nooit achteraf (technische) problemen. De medewerkers aan de balie zijn zeer vriendelijk en flexibel bij het maken van een afspraak.Bij het kopen van een nieuwe auto heeft de garage altijd een aantrekkelijk aanbod.

P. Hammer (Tegelen)
14-08-2019

Is een goede autobedrijf

Dhr. Schipperen (Roermond)
14-08-2019

Super eerlijke klantvriendelijke garage waar ik al bijna 50 jaar klant ben.Ik rij nu de 12 e Toyota en ben nog altijd zeer tevreden over dit merk.

Piet van Herten (Beesel)
07-08-2019

Goede service,betrouwbaar en komt afspraken correct na

W.Grijn (Herten)
26-07-2019

Topservice, luisteren en klantvriendelijk

J. Cuypers
24-07-2019

Goede afspraak kunnen maken met leen auto werd gebeld over extra werk met gelijk de kisten van deze beurt

Dré
24-07-2019

Een garage met service, allure, personeel is vriendelijk en eerlijk, hier voelen wij ons meer dan welkom. Ondanks dat we in Sittard wonen zijn we bereid om de nodige kilometers af te leggen om in Swalmen te geraken.

Klerkx (Sittard)
17-07-2019

accurate garage in afspraken en uitvoeren van werkzaamheden

Paul van den Berg (Reuver)
17-07-2019

Goede service. Aardig vakkundig personeel!

Frank Verkerk (Boukoul)
11-07-2019

Omdat de manier van werken de uitstraling van het bedrijf de vriendelijke behandeling van het personeel gewoon goed is.

Frans Rijvers (Belfeld)
11-07-2019

Autobedrijf Jan Wuts is uitermate klantgericht. Service, afspraken, bejegening, alles klopt en is perfect. niet voor niets ben ik al een kleine 30 jaar klant en zal dat ongetwijfeld blijven.

M. van Cauteren
04-07-2019

Je wordt altijd vriendelijk, snel en professioneel geholpen. Vragen worden naar tevredenheid beantwoord.

Catharina Lauwers (Roermond)
04-07-2019

Prettig personeel, vakkundig en klantvriendelijk. Na het bijwerken van een schade aan de bumper, een perfect uitgevoerde reparatie, stond de auto volledig gewassen te stralen in de zon. Moest even kijken of het wel onze auto was, echt top!

M. van der Aa (Stevensweert)
04-07-2019

Ben al jaren klant bij Wuts, heb vaker met andere klanten van Wuts gesproken over het bedrijf Wuts. Ik heb nog nooit negatieve verhalen gehoord.

Jack van der sterren (Reuver )
04-07-2019

Er wordt bij autobedrijf Wuts goed geluisterd naar de wensen van de klant. De communicatie verloopt zeer prettige. Er worden goede adviezen/oplossingen aangedragen. Afspraken worden naar volledige tevredenheid nagekomen.

George Urlings (Roermond )
21-06-2019

Ik ben als klant altijd zeer correct geholpen en op de hoogte gebracht van eventuele kosten ivm onderhoud of reparatie. Ik kan dan ook alleen maar vol lof over jullie berichten. Ga zo door. Jullie service is gewoon top.

Loek Dorenberg (Roermond)
21-06-2019

klaar

Mevr. Wanten - Seuren (Beesel)
21-06-2019

Alles is bij Wits direct duidelijk. Je weet waar je aan toe bent. Prettige zaak die ik mijn kennissenkring direct zal aanbevelen.

Wim Sassen (Beesel)
21-06-2019

een bedrijf dat service hoog in vaandel heeft staan. Klant is hier nog echt koning

Wiel Leppers
14-06-2019

Zeer klantvriendelijk, servicegericht en denken mee met de klant

Ivonne Pouls (Bingelrade)
14-06-2019

Vakkundige garage. Prima afsraken. Altijd prijsopgave van tevoren. Onze familie heeft er 3 auto's in onderhoud.

J. Steins (Nunhem)
07-06-2019

Altijd correcte behandeling en afhandeling van zaken

Rijkx mevr.
07-06-2019

Klantvriendelijk en professioneel bedrijf. Kosten opgave vooraf en bij extra werk wordt je gebeld.Goede uitleg wat er aan de auto gedaan is. Goede service en nette uitstraling. Gratis leenauto.Bij dit bedrijf wordt je als klant gewaardeerd.

R. Claessen (Roermond)
07-06-2019

Omdat ik al van 1987 klant ben en altijd tot volle tevredenheid ben behandeld.

J.B.Passchier (Herkenbosch)
24-05-2019

Omdat wij, mijn vrouw en ondergetekende, vanaf het aller eerste begin dat die garage is begonnen klant zijn geworden en gebleven en dat is inmiddels al een reeks van jaren.Onze tevredenheid geldt uiteraard de reparaties, het onderhoud maar ook de ontvangst en wat er verder allemaal bij komt.Wij zijn al jaren bijzonder tevreden klanten!

Ans en Martin Bekkers-Ramakers (Roermond)
17-05-2019

wij vindendeze garage in alle opzichten heel fijnzeer vriendelijk, staan altijd klaar voor ons.wij willen geen andere garage meer.

annemiek meijsen (roermond)
17-05-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.