9,4
598 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Jan Wuts

9,4

598 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Altijd vriendelijk personeel. Je wordt er netjes als klant behandeld. Uitstekende service! We zijn al jaren klant.Iedereen aan te bevelen.

Marianne Rouleaux (Belfeld)
04-12-2019

Fijne garage, en fijne mensen

Jos Zijlstra (Roermond)
04-12-2019

De klant is hier Koning. Een zaak waar een uitmuntende sfeer heerst en waar men van wanten weet. Niets is te veel. Klanten komen van verre speciaal voor deze garage.

Dhr. M . Steven (Echt)
04-12-2019

Een bedrijf met super gemotiveerde, deskundige mensen die er alles aan doen om de klant tevreden naar huis te laten rijden. Top!

aan den Boom (Roermond )
22-11-2019

Deze dealer is op en top servicegericht en heeft steeds de belangen van de klant voor ogen. Hij houdt zich aan alle afspraken en beloofd is beloofd. Nooit eerder zulke positieve ervaringen bij welke dealer dan ook. Echt aan te bevelen!

Mw. M. A. Harms-Van Heel (Belfeld)
22-11-2019

Prima service. Heb voor 100% vertrouwen in deze dealer.

Mevr. Simons
07-11-2019

Het bedrijf heeft betrouwbaar, deskundig en vriendelijk medewerkers in dienst.

Cel Canton (Belfeld)
07-11-2019

Ben zeer te vrede over autobedrijf Wuts, wordt correct en snel geholpen,

Gerard Keuben (Reuver)
07-11-2019

Klantvriendelijk en behulpzaam ontvangst en bespreking van verloop werkzaamheden..Correcte informatie en afhandeling. Leenauto mee zonder gedoe. Prijs klopt met afspraken hierover.

Piet (Reuver)
07-11-2019

Zoals reeds eerder vermeld ben ik 100% tevreden over de medewerkers, uitvoering en uitzien van garage.

Mevr. EJCM Claessen (Roermond)
07-11-2019

top bedrijf wat de wereldse uitstraling van Toyota versterkt

Har Schreurs (Swalmen)
23-10-2019

Vriendelijk en terzake deskundig personeel.Hoge mate van klantvriendelijkheid.Een bedrijf waar iedere klant zich snel thuis zal voelen.

Sjef Vaessen (St Odiliënberg)
15-10-2019

Nakomen van gemaakte afspraken

Rene
11-10-2019

Garage Wuts geeft uitstekende service

Jack Wolters (Sint Odiliënberg )
09-10-2019

Een goede sevice en een goed advies

Wil Vialle (Reuver)
09-10-2019

Zeer goede service.

Har en Leon Simons (Beesel)
26-09-2019

Kopje koffie of thee staat al voor je ingeschonken terwijl de auto onder handen wordt genomen. Erg gezellig gesprekje over van alles en nog wat. Klantvriendelijk en zeer meedenkend. Niks is te gek! Prijsafspraak wordt nagekomen en je gaat zeer tevreden de weg weer op! Zeker een aanrader voor de regio Limburg! Ga zo door!!

Dhr. Kuipers (Montfort)
24-09-2019

Al tientallen jaren een vertrouwd adres waar je snel, correct en vriendelijk wordt geholpen. Een goede band en perfect onderhoud van de auto staan hoog in het vaandel.

Mat Hoffmans (Venlo-Blerick)
24-09-2019

Een geweldig bedrijf en service.

H vosdellen (Vlodrop)
24-09-2019

Zeer goede service en vriendelijk

Jos Zijlstra (Roermond)
04-09-2019

Uitstekende service, klantvriendelijk en betrouwbaar.

Dhr H. M. van Ee (Heel)
04-09-2019

zeer goede service en altijd alles correct uitgevoerd

w.a.m. Verwijlen (Beegden)
04-09-2019

Geweldige service en klantvriendelijk

Piet (Reuver)
21-08-2019

Reeds meer dan 20 jaar klant.Zeer tevreden over de behandeling en de hoogte van de inruilprijzen.Onderhoud etc. wordt altijd correct en binnen de afspraken afgehandeld.

Harrie Beurskens (Swalmen)
14-08-2019

Ik ben al jaren klant bij Jan Wuts. Het onderhoud van de auto is prima geregeld, heldere communicatie nooit achteraf (technische) problemen. De medewerkers aan de balie zijn zeer vriendelijk en flexibel bij het maken van een afspraak.Bij het kopen van een nieuwe auto heeft de garage altijd een aantrekkelijk aanbod.

P. Hammer (Tegelen)
14-08-2019

Is een goede autobedrijf

Dhr. Schipperen (Roermond)
14-08-2019

Super eerlijke klantvriendelijke garage waar ik al bijna 50 jaar klant ben.Ik rij nu de 12 e Toyota en ben nog altijd zeer tevreden over dit merk.

Piet van Herten (Beesel)
07-08-2019

Goede service,betrouwbaar en komt afspraken correct na

W.Grijn (Herten)
26-07-2019

Topservice, luisteren en klantvriendelijk

J. Cuypers
24-07-2019

Goede afspraak kunnen maken met leen auto werd gebeld over extra werk met gelijk de kisten van deze beurt

Dré
24-07-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.