9,4
636 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Jan Wuts

9,4

636 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Zeer klantvriendelijke ontvangst.Correcte en kundige afhandeling van servicebeurt.Vertrouwelijke uitstraling van zowel het bedrijf als de medewerkers.Zeer tevreden.

Jac Simons (Tegelen)
24-04-2019

Ik kan geen negatieve zaken noemen.

Jan Walenbergh (Swalmen)
24-04-2019

Het is een zeldzaam bedrijf, wat klantvriendelijkheid en saamhorigheid ( van al het personeel) hoog in het vaandel heeft staan.Je bent er geen nummer maar een gewaardeerde klant. Zeer veel klanten komen terug voor hun volgende Toyota aankoop en onderhoud.en dat zegt genoeg. (zelf al 4e aankoop) ondanks dat de garage 25 km van mijn huis ligt. 2 andere Toyota garages op 10 en 15km van huis, maar niet gevonden wat de service betreft van Autobedrijf Jan Wuts.

Dhr. M. Steven (Echt)
24-04-2019

Super service

Karina Reulen (Roermond)
24-04-2019

Zeer vriendelijke benadering, ook een verzoek om een handleiding boekje werd gehonoreerd. Al met al een toyota dealer meteen zeer goede keuze.

mevr. G.W.M.Joosten (swalmen)
18-04-2019

Meer als tevreden over de afhandeling van de jaarlijkse beurt en keuring

W.Janssen (Roermond)
18-04-2019

Ik ben sinds 2 jaar klant en waardeer de benadering van de klant door het personeel, hetzij balie personeel of monteurs of verkopers. Zelden zo'n fijne samenwerking tussen personeel en klant gezien. Zeer tevreden.

F. Hendriks (Sittard)
10-04-2019

Het personeel is zeer kundig, vriendelijk en behulpzaam. Denken met je mee en lossen problemen op. Het bedrijf heeft klant vriendelijkheid en klant gerichtheid hoog in het vaandel staan. Ik heb dat als zeer prettig ervaren.

Marcel
10-04-2019

Een heel klantvriendelijk autobedrijf, waar je met respect en als mens behandeld wordt. Alles wordt zoals afgesproken uitgevoerd. Ik ben heel tevreden en kom er graag.

Cor Op 't Veld (Maasbracht)
10-04-2019

Vriendelijk en oprechte medewerkers. Altijd goede service en advies gekregen.

M. Gillebaard (Roermond)
10-04-2019

Als het goed is moet het goed blijven.

Martin stinissen (Belfeld)
10-04-2019

Ze staan altijd voor je klaar, goede service. Verder vriendelijk en behulpzaam. Je voelt je op je gemak als je daar bent.

Y Wuts
10-04-2019

Receptie is top, afspraak is afspraak. Vakmensen in de werkplaats. Altijd vriendelijk personeel. Bedrijf heeft mooie uitstraling, netjes en schoon. Gezellige nette koffie corner en ook nog gratis lekker bakje koffie. Pluim voor alle medewerkers.

Hans Hustings. (Swalmen )
09-04-2019

Goede service. Goede prijsopgave vooraf. Voor de extra kosten werd er gebeld. Fijne leenauto. Zeer kundig en aardig personeel.

Raoul (Roermond)
09-04-2019

Team van gemotiveerde medewerkers dat de klant op zijn wenken bedient. Zeer tevreden over de service. Hier is afspraak is afspraak.

Huub van Herten (Roermond)
09-04-2019

Autobedrijf Jan Wuts B.V. onderscheidt zich door het kleinschalige, informele karakter van de werkplaats/zaak. Er is volop ruimte voor een persoonlijke benadering van de klant en service staat hoog in het vaandel. Daarnaast heb ik de overtuiging dat de geleverde kwaliteit simpelweg in orde is.

Paul van Heugten (Nederweert-Eind)
09-04-2019

Omdat ze zeer correct en fijn de klanten benaderen. De afspraken ook nakomen. Ook zo nodig een prijs op gaaf van de verwachte kosten geven.

Mevr. Wolters (Reuver)
06-03-2019

Vriendelijk, behulpzaam en daar waar mogelijk meedenkend met wensen van de klant.

Franco Toirkens (Swalmen)
20-02-2019

Vaklui. Kom er al een tijdje. Vriendelijk aan de balie en lekkere koffie.

Louis van Denzen (Roermond )
20-02-2019

Omdat de gemaakte afspraken ed. altijd keurig worden nagekomen. 100 % betrouwbaar !!

Vic Schobben (Horn)
20-02-2019

Alles correct en volgens afspraak

Piet pansters (Reuver)
14-02-2019

Omdat ze goed en klant vriendelijk behandelen.

Dhr R.R.jacobsz (Swalmen)
14-02-2019

Keurig en net bedrijf wat zeker zijn status als Toyota dealer verdient.

Dhr. Kuipers (Montfort)
14-02-2019

Ze zijn vriendelijk, hulpvaardig, meedenkend, ze doen altijd net dat meer dan nodig is. Ze zijn kundig en ik kom er graag, ze zijn gastvrij.

Lilian Koks (Herten )
14-02-2019

Degelijke onderhoudsbeurten en reparaties.Reparaties/vervanging worden vooraf gemeld. Houden zich aan afspraken. Geven prognose omtrent vervanging/reparatie voor volgende beurt incl. De kosten. Deskundige monteurs en zeer attente medewerkers aan balie.

Jan Steins (Nunhem)
14-02-2019

Prima garage en een uitmuntende service.

Rene Hoezen (Reuver)
14-02-2019

Goede en correctie service zonder veel poespas

Ricks Wuts (Swalmen)
01-02-2019

Autobedrijf Wuts komt in zijn totaal als klantgericht over. Alles is zeer duidelijk geen verassingen achteraf. Ze verlenen een goede service. Onder aan de streep is de klant goedkoper uit. Hun visie is volgens mij "Een tevreden klant levert een nieuwe klant".

GJ v. Kessel (Maasbracht)
01-02-2019

Wij zijn al meer dan 25 jaar klant bij deze dealer en zijn altijd op een juiste en correcte manier geholpen.

P. Meusen
25-01-2019

Zeer teveden met deze garage

Hans (Tegelen)
25-01-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiƫle cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.