9,5
742 beoordelingen
Website groter voorgevel.jpg

Ons bedrijf

Autobedrijf Jan Wuts al jaren op rij de hoogste klanttevredenheidscijfers

Autobedrijf Jan Wuts:

Begonnen als dorpsgarage en in ruim 50 jaar uitgegroeid tot een professioneel autobedrijf dat op basis van uitstekende service en kwaliteit al jaren op rij door hun klanten met een tevredenheid van 95% en meer wordt beloond!

Hiermee zijn we dan ook niet meer weg te denken uit de omgeving van Swalmen en in het middelpunt van Limburg. Met deze vertrouwde klantenkring bewijzen we al jaren dat onze extra service van hoge toegevoegde waarde is.

Website groter showroom.jpg
Stabiele klanttevredenheid:

Autobedrijf Jan Wuts prijkt al jaren op de eerste plaats van Nederland. Het behalen van een eerste plaats in klanttevredenheid is op zich al iets bijzonders. Maar jaren op rij aan de top staan betekent dat de basis en de werkprocessen volledig afgestemd zijn op de vraag en dienstverlening naar onze klant. Service is dan géén proces meer, maar zit in het DNA van onze medewerkers. Van het advies en de verkoop tot aan de levering en het onderhoud.

Iedereen is bewust ermee bezig om elke stap in z’n werk vanuit onze “klantgedachte” te doen. Bij Jan Wuts hebben we een no nonsens mentaliteit, zijn laagdrempelig, open en eerlijk.

IMG_5225.jpg
Sterke basis:

Natuurlijk kunnen we dit niet zolang volhouden als er geen sterke basis zou zijn. In de ruim 50 jaar dat Autobedrijf Jan Wuts bestaat is de laatste jaren Jack Pansters en z’n team de gedreven krachten achter deze basis. Top Toyota occasions, nieuwe en gebruikte auto’s, ook bedrijfswagens. Een moderne showroom en werkplaats, uitstekend opgeleide monteurs en jarenlange ervaring en specialistische expertise op alle gebieden van de autobranche vormen deze basis.

IMG_5279.jpg
U als klant:

Maar het allerbelangrijkste vinden wij u als klant, wij hebben die ene auto die u wilt of we zoeken die ene auto, wij regelen een proefrit in dat model dat u zoekt, wij repareren dat specifieke probleem aan uw auto, wij helpen u niet alleen met het vakkundig herstellen van de schade maar ook met de administratieve afhandeling naar uw verzekering.

En voor alle reparaties en schade herstel hebben wij gratis vervangend vervoer, ook voor bedrijfswagens.

En het allerbelangrijkste, wij doen wat we beloven.


Wij nodigen u graag uit om eens kennis te komen maken!

Jack Pansters en team.

IMG_5226.jpg