9,4
636 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Jan Wuts

9,4

636 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Gewoon goed, geen poespas. Extra zaken worden vtv belicht. een vertrouwd adres al 25 jaar!

Ger Julicher (Swalmen)
23-01-2019

Een correcte en adequate behandeling, waar ik mij als klant prettig bij voel.

Dhr. J. Geraedts (Swalmen)
23-01-2019

Ik ben heel positief in alle opzichten.Het zeer correct handelen bij bij pobremen of andersins altijdbehulpzaam.Kom ongeveer al 40 jaren en ben zeer over de auto.

TH`
23-01-2019

goede service, vriendelijke receptie,. goede afspraken, prachtige ruimte om te wachten en lekkere koffie.

Jan de Jong (Roermond)
16-01-2019

Zeer deskundig personeel en gastvrij

Ger Verstappen (Heythuysen)
16-01-2019

Kort en krachtig tevreden met garage jan wuts

Herm Mestrum (Beesel)
09-01-2019

Vriendelijk en correct personeel, een goede service en een goed advies

Wil Vialle (Reuver)
04-01-2019

Geweldige service. Vriendelijk en behulpzaam personeel

Mw. Leppers
04-01-2019

Een zeer goed en betrouwbaar bedrijf waar service en klanttevredenheid hoog in het vaandel staat.

Charles Geraedts (Swalmen)
04-01-2019

Ik ben al méér dan 30 jaar klant, en al die tijd zeer tevreden over behandeling, vakmanschap en communicatie

Ger in 't Zandt (Tegelen.)
04-01-2019

Autobedrijf Jan Wuts is voor ons een prima garage. Je wordt vriendelijk, goed en snel geholpen. De auto wordt na een beurt altijd terug gebracht. Mocht er tussendoor iets zijn (wat zelden is), staan ze onmiddellijk klaar.

Har en Leon Simons (Beesel)
04-01-2019

Aan de receptie word je zo vlug mogelijk geholpen en terug koppeling i.v.m. reparaties worden goed besproken. De monteurs op de werkvloer werken in een goede verzorgde en veilige garage.Deze monteurs geven jou een goede uitleg wat zij aan het doen zijn en waarvoor en je word en correct aangesproken

Dick de Jong (Swalmen)
21-12-2018

Ik ben zeer tevreden over de deskundigheid van de medewerkers van het Autobedrijf Jan Wuts en hun service. Het zijn vriendelijke en behulpzame mensen, waar ik graag mee van doen heb.

H. Hensen (Beesel)
19-12-2018

Top bedrijf....zowel de uitgevoerde reparatie's / onderhoud als het personeel!

Dhr. aan den Boom (M-Limburg)
14-12-2018

Vriendelijk en deskundig personeel ook voor autoverzekering.

Harry Schiffelers (Herkenbosch)
14-12-2018

Vriendelijke mensen en prima service

e.knecht (herten)
14-12-2018

erg klant vriendelyk en behulpzaam

ton peters (reuver)
14-12-2018

vriendelijke behandeling, fijn personeel

Dhr Persijn (Tegelen)
14-12-2018

Ik zou niet weten wat er beter moest!

Harrie Beurskens (Swalmen)
05-12-2018

Goede service en komt afspraken na

W.Grijn (Herten)
05-12-2018

Goede service. Nette prijzen. Vriendelijk personeel

Peter
05-12-2018

Vriendelijkheid kost niets

van Dijck
05-12-2018

Goede afspraken. Super service. Snelle hulp. Verwachte kosten. Prima garage. Klant vriendelijk.

Frans van der Velden (Panningen )
30-11-2018

Goede service, goed advies, prettige manier van communiceren, goede prijs kwaliteit verhouding, gemaakte afspraken worden nagekomen.

Dhr. Urlings (Roermond )
23-11-2018

Goed.

Dhr MGM Smeets (Belfeld)
23-11-2018

Uitstekende ontvangst en vriendelijk en deskundig personeel.

Jeu Levels (Beesel)
23-11-2018

Tot nu toe altijd een perfecte service, zowel met onze eigen auto, maar ook bij een probleem met de auto van een Belgische vriendin. Probleem gratis opgelost. Hulde hiervoor.

Harrie Beurskens (Swalmen)
23-11-2018

Ik ben zeer tevreden over over deze garage en over de adviezen die ik krijg.

Mevr aan den Boom (Reuver)
23-11-2018

Zeer vriendelijk personeel. Zeer schone garage. Niets is teveel. Kom al 10 tallen jaren bij Wuts.

Mevr. Claessen
23-11-2018

Alles klopte en auto werd zelfs aan huis opgeleverd.

JJM Delissen (Boukoul)
09-11-2018

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.