9,5
650 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Jan Wuts

9,5

650 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Betrouwbaar, meedenkend in oplossingen, vakkundig.

Dhr. H Konings (Reuver)
05-05-2021

Goed opgeleid personeel.

w.a peters
28-04-2021

Ze zijn behulpzaam en vriendelijk.

jos van herten (swalmen)
23-04-2021

Zeer tevreden over service, klantvriendelijkheid, duidelijk, staan ALTIJD klaar om te helpen.

Lilian Koks (Herten )
21-04-2021

Gewoon heel goed, vriendelijk en eerlijk.

Wim Janssen (Maasniel)
14-04-2021

Of het nu om het vervangen van een lampje gaat, of je brengt je auto voor de grote beurt, of met een schade. Men wordt altijd vriendelijk te woord gestaan en correct geholpen. Kopje koffie. Zó is Wuts! Dát is “mijn Wuts”! “GEWOON GOED”.

Hans Hustings (Swalmen )
07-04-2021

Aangezien ik in Sittard woon en daar ook een Toyota dealer zit, ben ik toch via mond op mond reclame in Swalmen terecht gekomen. Tot nu toe zeer tevreden over de auto en de uitgevoerde werkzaamheden tijdens noodzakelijke beurten .

Frans Hendriks (Sittard)
01-04-2021

Ben zeer tevreden over autobedrijf Wuts, komen hun afspraken altijd na, een aanrader.

Gerard Keuben (Reuver)
26-03-2021

Perfecte service, ben al jarenlang klant. Ook de auto's van mijn dochter zijn afkomstig van Autobedrijf Jan Wuts B.V. Ook hier is er altijd voor gezorgd dat zij kon blijven rijden. Echt een aanrader.

Marcel Verstappen (Leeuwen)
25-03-2021

Ik ben voor 100% tevreden over deze dealer en alle medewerkers!!

Vic Schobben (Horn/Leudal)
22-03-2021

Ga al meer dan 20 jaar vanuit Sittard naar Wuts in Swalmen. Dit vanwege de super service en hoe je als klant behandeld wordt.

Frank Klerkx (Sittard)
18-03-2021

Prettige, betrouwbare dealer met zeer goede service en altijd meedenkend personeel.

Fam Bongartz
18-03-2021

Zeer klantvriendelijke, uitmuntende service!!!!!!

M.Levels (Beesel)
16-03-2021

Zeer klant en servicegericht. Ik kan er terecht met mijn vragen over de auto. Leveren goed werk aan mijn auto. Ik ben zeer tevreden.

Ivonne Pouls
05-03-2021

Top garage, vakkundig, behulpzaam en vriendelijk personeel. Autobedrijf Jan Wuts B.V krijgt van ons een dikke 10.

John Dohmen (Roermond)
22-02-2021

Ik ben er al ruim 40 jaar klant en altijd goed behandeld.

J v.d. Velden (Reuver)
22-02-2021

Vertrouwd adres voor mijn auto onderhoud/apk. Kwestie van vertrouwen en goede service.

Dhr. L. Ruyten (Swalmen)
22-02-2021

Goede garage, vriendelijk personeel. Kom er al jaren. Vanwege de pandemie deze keer niet zelf gekomen. Anders lekker op m'n gemak bij de koffieautomaat en tussen de auto's slenteren, of praatje maken met een van de aanwezigen.

Louis van Denzen (Leeuwen, Roermond)
11-02-2021

Er wordt duidelijk uitgelegd welke werkzaamheden er aan de auto worden uitgevoerd. Indien tijdens de werkzaamheden zich onvoorziene problemen voordoen wordt dit gemeld. In overleg wordt al dan niet het probleem verholpen. Dus bij het ophalen van het voertuig zijn er dan ook geen verrassingen.

Paul Meusen (Reuver)
29-01-2021

Goede service en expertise en erg klantgericht bedrijf.

C. Janssen
21-01-2021

Autobedrijf Wuts is een solide bedrijf waar men weet waar over men over spreekt en er wordt meegedacht in een oplossing.

Dhr K.Peeters (Maasbree)
21-01-2021

Vriendelijke ontvangst. Kwalitatieve en professionele uitvoering van de beurt.

J.W.M. Walenbergh (6071 VZ)
21-01-2021

Ze doen goed werk.

Dhr A van Cruchten
21-01-2021

Goede service, afspraken worden nagekomen.

R.Heynen
21-01-2021

Alles is correct volgens afspraak verlopen. Prima autobedrijf en ontzettend gastvrij.

Ger Verstappen (Heythuysen)
14-01-2021

Bijna nooit problemen en goede service.

Ricks Wuts (Swalmen)
14-01-2021

Vakkennis goede service een klantvriendelijk.

Gertie Peulen (Reuver )
05-01-2021

Dit autobedrijf is zeer klantgericht en het lijkt alsof ze mij en mijn auto goed kennen terwijl ik slechts een enkele keer per jaar langskom voor onderhoud en APK.

Ronald Vogelaar (Roermond)
04-01-2021

Vriendelijk personeel. Deskundige monteurs. Mooie prettige uitstraling van binnen.mDit alles schept vertrouwen.

Jos CW Haasen (Swalmen)
04-01-2021

Heb ik al gedaan.

Joop Elbers (Roermond)
28-12-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.