9,4
613 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Jan Wuts

9,4

613 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Wij worden altijd goed en snel geholpen.

jos van herten (swalmen)
27-11-2020

Zij overtreffen vaak mijn verwachtingspatroon.

Harrie Beurskens (Swalmen)
26-11-2020

Correct en betrouwbaar, afspraken over tijd en plaats zijn prima, misschien vooraf prijsopgave geven over de beurt. Maar ik had dat ook zelf kunnen vragen.

V.van Bergen (Beesel)
05-11-2020

Betrouwbare garage, deskundig en vriendelijk personeel.

Dhr F. langen (Swalmen)
05-11-2020

Perfecte en vriendelijke service, alles volgens afspraak uitgevoerd.

Lei Deneer
29-10-2020

Duidelijk familie gevoel leuke spontane medewerkers, staan open voor een grapje.

Jeu Lamers (Roermond)
29-10-2020

Gewoon kortweg : Bekende goeie service en kwaliteit !

Peter & Jolanda Huijskens (Roermond)
29-10-2020

Prima garage.

L
22-10-2020

Ik heb alle vertrouwen in hun deskundigheid. Wordt er prettig geholpen, de laatste keer was er geen leenauto beschikbaar, ik werd netjes thuisgebracht en de volgende dag werd de auto thuis afgeleverd. Top bedrijf.

Geert Poeth (Herten)
22-10-2020

We zijn al jaren bij dit autobedrijf zeer tot tevredenheid van ons. Er zijn geen minpunten en ze zijn zeer klantvriendelijk.

Ria keyner
15-10-2020

Goede service en goed en snel geholpen.

Dhr.H.Janssen (Swalmen)
08-10-2020

Goede garage met bekwame mensen en een klantvriendelijke instelling.

P. Hammer (Tegelen)
28-09-2020

Een garage waar de klant koning is. Geweldige service!!

Mat Hoffmans (Venlo)
21-09-2020

Ben ruim acht jaar klant bij de firma en ben al die tijd heel goed geholpen en ben zeer tevreden over de service.

Andries van Sloten (Herten)
21-09-2020

Aanschaf nieuwe auto te duur ten opzichtte van andere Toyota-dealers.

Hr Engelen
21-09-2020

Nog steeds het beste garagebedrijf in de regio. Ik ben al 40 jaar klant en nooit problemen gehad. Vriendelijk en deskundig. Altijd correct uitgevoerde reparaties. Service en klantvriendelijkheid worden met hoofdletters geschreven.

Hub Heynen (Swalmen)
02-09-2020

Iedereen is vriendelijk en je word goed geholpen. Altijd een erg goede en snelle service!

Kim (Roermond)
02-09-2020

Zeer betrouwbare garage, klantvriendelijk en correcte uitvoering van werkzaamheden die vooraf worden afgesproken.

Mevr. C. Pex-Vaessen
02-09-2020

Omdat ik, sinds jaar en dag, uiterst tevreden ben over deze garage!!

Vic Schobben (Horn/Leudal)
28-08-2020

Klantvriendelijk, snelle reacties en accuraat.

Diana (Beesel)
27-08-2020

Het totale pakket wat je mag verwachten bij vragen aan de receptie en de onderhoudsbeurten die gegeven worden, zorgen ervoor dat mijn beoordeling een 9 is.

J.B.Passchier
27-08-2020

Klantvriendelijk zeer vakbekwaam personeel op alle fronten (receptie, monteurs, verkopers en de zelf meewerkende eigenaar), prima bedrijf.

Jac van den Broek (Swalmen )
03-08-2020

Goede service, vriendelijk personeel en snelle afhandeling.

B. Koumans
31-07-2020

Zeer correcte en vriendelijke benadering. Hulpvaardig, leveren vakwerk.

Bert Kessels (Swalmen)
31-07-2020

Vriendelijke en duidelijke dealer.

Dhr. Schipperen (Roermond)
26-06-2020

Personeel is zeer klantvriendelijk.

Mathieu Thijssen (Venlo)
18-06-2020

Tevreden.

Mevr. Alers (Swalmen)
17-06-2020

Zeer goede betrokken garage waar ze ook nog tijd hebben voor de klant.

wiljon rijs (neer)
17-06-2020

Mooie zaak. Personeel is vakkundig en vriendelijk.

R.Vleeshouwers (Weert)
05-06-2020

Deskundig personeel. Goede prijsopgave. Zoeken mankementen zeer degelijk uit. Niet zomaar onderdelen vervangen zonder de juiste diagnose gesteld te hebben.

J. Steins (Nunhem)
03-06-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiƫle cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.