9,5
664 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Jan Wuts

9,5

664 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Communiceren altijd correct en duidelijk. Komen hun afspraken na. En ja, dat rolletje pepermunt en het info label, vind ik wel in orde.

Ron
09-07-2021

Ik heb niets meer toe te voegen, zijn goed.

Peter Heijmann (Swalmen)
09-07-2021

Super service, mooie showroom, zeer vriendelijk, goeie koffie, prima nagekomen afspraken.

Frans van der Velden (Panningen)
05-07-2021

Vakmanschap en prima service, duidelijke afspraken. Vertrouwen!!!

Dhr. Geert Poeth (Herten)
05-07-2021

Je wordt prima geholpen door vriendelijke medewerkers. Bij reguliere beurten en apk - ondanks dat het een oudere auto is - wordt serieus gekeken en advies gegeven als er iets mis is met de wagen. Ook het ter beschikking stellen van een leenauto is een pluspunt. Ben al jaren klant bij deze dealer, circa 35 jaar.

Roy Kerrebijn (Venlo)
30-06-2021

Geweldige service, kunde en vriendelijkheid.

R.Althuizen
30-06-2021

Al 40 jaar klant bij deze garage en altijd tevreden geweest en SERVICE en KLANTVRIENDELIJKHEID worden hier met hoofdletters geschreven.

Hub Heynen (Swalmen )
23-06-2021

Ik word er altijd professioneel, deskundig en vriendelijk geholpen.

Raoul Heijman (Swalmen)
21-06-2021

Zeer goede service, vriendelijk personeel, het voelt alsof je bij oude bekenden binnenkomt, er is geen afstand tussen personeel en klant.

van Deur (Swalmen)
11-06-2021

Tip top dealer.

Frans Kersten (Swalmen)
03-06-2021

Ja ik kan alleen maar lof spreken over dit bedrijf en dan van A tot Z, keurig bedrijf, alles tot in de puntjes verzorgd, super klantvriendelijk.

W.h.j. Coppus (Reuver gem.beesel)
27-05-2021

Altijd behulpzaam en een correcte behandeling. Je weet altijd waar je aan toe bent ongeacht je probleem.

Wim Sassen (Beesel)
27-05-2021

Zeer klantvriendelijk, goede service, komen hun afspraken na, top bedrijf.

R. Claessen (Roermond)
27-05-2021

Zeer vriendelijk, behulpzaam en correct bedrijf dat zich aan afspraken houdt, zo hoort het. Niets is teveel, klant is koning. Geen mensen met witte hemden en stropdassen, daar koop ik niets voor.

Dhr m. Steven (Echt)
27-05-2021

Betrouwbaar, meedenkend in oplossingen, vakkundig.

Dhr. H Konings (Reuver)
05-05-2021

Goed opgeleid personeel.

w.a peters
28-04-2021

Ze zijn behulpzaam en vriendelijk.

jos van herten (swalmen)
23-04-2021

Zeer tevreden over service, klantvriendelijkheid, duidelijk, staan ALTIJD klaar om te helpen.

Lilian Koks (Herten )
21-04-2021

Gewoon heel goed, vriendelijk en eerlijk.

Wim Janssen (Maasniel)
14-04-2021

Of het nu om het vervangen van een lampje gaat, of je brengt je auto voor de grote beurt, of met een schade. Men wordt altijd vriendelijk te woord gestaan en correct geholpen. Kopje koffie. Zó is Wuts! Dát is “mijn Wuts”! “GEWOON GOED”.

Hans Hustings (Swalmen )
07-04-2021

Aangezien ik in Sittard woon en daar ook een Toyota dealer zit, ben ik toch via mond op mond reclame in Swalmen terecht gekomen. Tot nu toe zeer tevreden over de auto en de uitgevoerde werkzaamheden tijdens noodzakelijke beurten .

Frans Hendriks (Sittard)
01-04-2021

Ben zeer tevreden over autobedrijf Wuts, komen hun afspraken altijd na, een aanrader.

Gerard Keuben (Reuver)
26-03-2021

Perfecte service, ben al jarenlang klant. Ook de auto's van mijn dochter zijn afkomstig van Autobedrijf Jan Wuts B.V. Ook hier is er altijd voor gezorgd dat zij kon blijven rijden. Echt een aanrader.

Marcel Verstappen (Leeuwen)
25-03-2021

Ik ben voor 100% tevreden over deze dealer en alle medewerkers!!

Vic Schobben (Horn/Leudal)
22-03-2021

Ga al meer dan 20 jaar vanuit Sittard naar Wuts in Swalmen. Dit vanwege de super service en hoe je als klant behandeld wordt.

Frank Klerkx (Sittard)
18-03-2021

Prettige, betrouwbare dealer met zeer goede service en altijd meedenkend personeel.

Fam Bongartz
18-03-2021

Zeer klantvriendelijke, uitmuntende service!!!!!!

M.Levels (Beesel)
16-03-2021

Zeer klant en servicegericht. Ik kan er terecht met mijn vragen over de auto. Leveren goed werk aan mijn auto. Ik ben zeer tevreden.

Ivonne Pouls
05-03-2021

Top garage, vakkundig, behulpzaam en vriendelijk personeel. Autobedrijf Jan Wuts B.V krijgt van ons een dikke 10.

John Dohmen (Roermond)
22-02-2021

Ik ben er al ruim 40 jaar klant en altijd goed behandeld.

J v.d. Velden (Reuver)
22-02-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.