Beoordelingen Toyota Jan Wuts

9,4

555 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

bij Autobedrijf Jan Wuts B.V kom je niet voor verassingen te staan. word goed uitleg gegeven wat er gaat gebeuren. en bij een onderdeel word je van te voren gebeld met uitleg welk merk en de kosten daarmee. prima bedrijf.

E Hovens (Swalmen)
07-02-2020

Wat je ziet is wat je krijgt en meer. Altijd recht door zee. Dudilijk en correct

Sjra Puts (Swalmen)
22-01-2020

Ik ben super tevreden, ze zijn vriendelijk, betrokken, kundig en denken mee.

Lilian
22-01-2020

Wederom 1 van de 2 Toyota onderhoud gekregen bij Autobedrijf Jan Wuts B.V. Alles weer naar tevredenheid uitgevoerd. Service en vriendelijkheid altijd aanwezig.

F. Leenders (Tegelen)
22-01-2020

Al 45 jaar klant en ben zeer tevreden over reparatie,s, verkoop en personeel.

Dhr. T. Wassenberg (Roermond)
15-01-2020

Vriendelijk personeel. Nooit geen verrassingen achteraf.kundig

John van goor
15-01-2020

Vakkundig, vriendelijk, attent. Een uitstekend Autobedrijf.

Jos CW Haasen (Swalmen)
10-01-2020

Al heel lang klant en nog altijd tevreden goede service.

Fam Bertjens (Boukoul)
10-01-2020

Perfecte service en vriendelijk.

H. Poeth (Herten)
02-01-2020

Wederom een beurt laten uitvoeren aan mijn Prius+ door autobedrijf Jan Wuts B.V. Medewerkers altijd vriendelijk en servicegericht. Lopen niet langs de schoenen.

F. Leenders (Tegelen)
30-12-2019

Omdat ik het goed vind.

Dhr H van den Beucken
22-12-2019

Altijd zeer tevreden, nooit minpuntjes.

Annelies Hermans
19-12-2019

Vriendelijk en profesionele uitstraling

Huub luijten (Swalmen)
18-12-2019

Prettig bedrijf, correct, afspraak is afspraak, zeer goede service, kortom al 40 jaar een zeer tevreden klant.

Charles Geraedts (Swalmen)
18-12-2019

ik ben, in alle opzichten, zéér tevreden over garage WUTS in Swalmen !!

Vic Schobben (Horn)
11-12-2019

Ik ben al jarenlang heel tevreden over de service en de klantvriendelijkheid van Autobedrijf Jan Wuts en de deskundigheid van de monteurs.

Har Hensen
11-12-2019

Personeel is vakkundig, vriendelijk en accuraat. Bedrijf en showroom genieten een uitnodigende en positieve uitstraling.Wachtruimte ziet er verzorgd uit, lekker kopje koffie mét cake.Bij WUTS geen moeilijk gedoe, "GEWOON" GOEDE SERVICE, dat is wat telt!

Dhr. Hans Hustings (Swalmen)
06-12-2019

Altijd vriendelijk personeel. Je wordt er netjes als klant behandeld. Uitstekende service! We zijn al jaren klant.Iedereen aan te bevelen.

Marianne Rouleaux (Belfeld)
04-12-2019

Fijne garage, en fijne mensen

Jos Zijlstra (Roermond)
04-12-2019

De klant is hier Koning. Een zaak waar een uitmuntende sfeer heerst en waar men van wanten weet. Niets is te veel. Klanten komen van verre speciaal voor deze garage.

Dhr. M . Steven (Echt)
04-12-2019

Een bedrijf met super gemotiveerde, deskundige mensen die er alles aan doen om de klant tevreden naar huis te laten rijden. Top!

aan den Boom (Roermond )
22-11-2019

Deze dealer is op en top servicegericht en heeft steeds de belangen van de klant voor ogen. Hij houdt zich aan alle afspraken en beloofd is beloofd. Nooit eerder zulke positieve ervaringen bij welke dealer dan ook. Echt aan te bevelen!

Mw. M. A. Harms-Van Heel (Belfeld)
22-11-2019

Prima service. Heb voor 100% vertrouwen in deze dealer.

Mevr. Simons
07-11-2019

Het bedrijf heeft betrouwbaar, deskundig en vriendelijk medewerkers in dienst.

Cel Canton (Belfeld)
07-11-2019

Ben zeer te vrede over autobedrijf Wuts, wordt correct en snel geholpen,

Gerard Keuben (Reuver)
07-11-2019

Klantvriendelijk en behulpzaam ontvangst en bespreking van verloop werkzaamheden..Correcte informatie en afhandeling. Leenauto mee zonder gedoe. Prijs klopt met afspraken hierover.

Piet (Reuver)
07-11-2019

Zoals reeds eerder vermeld ben ik 100% tevreden over de medewerkers, uitvoering en uitzien van garage.

Mevr. EJCM Claessen (Roermond)
07-11-2019

top bedrijf wat de wereldse uitstraling van Toyota versterkt

Har Schreurs (Swalmen)
23-10-2019

Vriendelijk en terzake deskundig personeel.Hoge mate van klantvriendelijkheid.Een bedrijf waar iedere klant zich snel thuis zal voelen.

Sjef Vaessen (St Odiliënberg)
15-10-2019

Nakomen van gemaakte afspraken

Rene
11-10-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.