9,5
694 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Jan Wuts

9,5

694 beoordelingen

Filter

Zeer klantvriendelijk Geweldige service , een aanrader.

H. G
24-11-2022

Perfecte Garage Je wordt altijd vriendelijk ontvangen en service is super en er wordt met je mee gedacht

Toyota eigenaar
27-10-2022

Wuts service verdient een tien! Kom al jaren bij Wuts met mijn Auris; ik ben en en blijf een tevreden klant. Er staat een TOP team.

Geert Poeth
26-10-2022

Goede service Ik ben tevreden .

M. A
25-10-2022

Prima bedrijf Toyota Jan Wuts zorgt altijd weer voor een prima afhandeling. De auto is zelfs teruggebracht. Altijd vriendelijk en niets is teveel.

PH
06-10-2022

Topservice Altijd vriendelijk, klantgericht, meedenkend en topservice.

J.H. S
24-09-2022

heel tevreden over de toyota yaris en zeer tevreden over garage jan wuts heel tevreden over de toyota yaris en zeer tevreden over garage jan wuts

Toyota eigenaar
08-09-2022

Heel goede service Heel tevreden met de goede service en ook de interesse in het wel en wee die het personeel toont.

J.J.M. K
22-07-2022

goede service Geweldige service, echt het vertrouwen hebben in de mensen die er werken . Het is een top bedrijf!

Ricks.
19-07-2022

Zeer goede service Ik ben tevreden over de service van WutsH M v

H.M. V
30-06-2022

Goede service Zeer goede service, komen afspraken na, geen lange wachttijden. Zeer tevreden.

R. Claessen
04-06-2022

Prima service. Geen gedoe. Prima service. Geen gedoe.

Will Neelen
03-06-2022

Betrouwbaar en snel ?? Ondanks drukte zeer snel geholpen!

K.J. M
22-05-2022

Top service! Altijd netjes en beleefd en vooral goed geholpen.

C.M. Langen
12-05-2022

Deskundige service Vriendelijk en deskundig personeel zorgt goed voor mijn Toyota.

Toyota eigenaar
21-04-2022

Sehr guter Service Bin sehr zufrieden!

Toyota eigenaar
07-04-2022

alles goed geregeld. vriendelijk engoede communicatie.

Toyota eigenaar
01-04-2022

Topdealer Super bedrijf. Altijd gevoel dat je welkom bent. Prima service. Een mooi doe maar gewoon bedrijf dat daardoor bijzonder is.

Paul
24-03-2022

Goede service bij Wuts Tevreden over het onderhoud en service en vriendelijk personeel

Gerard uit Reuver
17-03-2022

Top bedrijf Ik ben zeer tevreden over "Jan Wuts" als bedrijf. Aan de balie prima ontvangst, achter de schermen vakkundig personeel op de werkvloer.

H. Poeth
17-03-2022

prima contact en puike service. Ik heb een minpunt voor de Toyota-organisatie. Let wel NIET VOOR DE DEALER. -- Mijn auto is ca 10 jaar oud en beschikt over een navigatiesysteem op een harde schijf. Op mijn vraag de data te updaten bleek dat deze vanuit de Toyota-organisatie voor de laatste keer ca. 3 jaar geleden was uitgevoerd en dat er geen nieuwe meer te verwachten zijn. Ondanks dit zou een update van 3 jaar geleden toch ca,€ 160,- gaan kosten. Ik heb nu mijn smartphone met google-maps aangesloten en ben dus voor een fractie van de kosten toch actueel. Ik ben van mening dat het voor Toyota een zeer klantvriendelijke stap zou zijn, om alle navigatiesystemen kostenloos up to date te houden bij de reguliere onderhoudsbeurten.

Toyota eigenaar
27-01-2022

Goede afspraken en goede service Ik stel de intresse naar persoonlijke omstandigheid op prijs en zeker ook de goede service

J.W.M. W
21-01-2022

Hèt adres voor onderhoud! Ik ben erg tevreden over de service. Na slechte ervaringen in Venlo bij Toyota Klaver en Mengelers ben ik extra vanuit Venlo naar Swalmen gereden en dit was het zeker waard. Zeer vriendelijk, houden zich aan de afgesproken prijs en alles keurig onderhouden met duidelijke uitleg over de werkzaamheden. De koffie smaakt er trouwens ook uitstekend!

Poeth
14-01-2022

Mike Schrijnewerkers
06-01-2022

Snel afspraak gemaakt, snel en goed geholpen Het was makkelijk om een afspraak in te plannen en het onderhoud aan onze auto's is vervolgens snel en naar wens uitgevoerd. Bij bijzonderheden wordt eerst even gebeld, om onvoorziene kosten te voorkomen. Onze auto's kunnen er weer even tegenaan.

Menting
30-12-2021

Zeer fijn bedrijf, prettige mensen die weten waar ze of praten, uitstekende service en altijd meedenkend.

Toyota eigenaar
23-12-2021

Vakmanschap Na de onderhoudsbeurt heb ik er alle vertrouwen in dat de auto optimaal in orde is.

Jan Steins
23-12-2021

Top Bedrijf, goede service Mijn Toyota gebracht voor onderhoud. Al jaren klant en nooit ontevreden gevoel. wordt goed meegedacht met de wensen van de klant. Mijn volgende aankoop wordt zeker weer bij Wuts !!!

F. C
17-12-2021

Perfect service en meedenkt. Vriendelijke personeel.

P.T.A.M. N
15-12-2021

Goede service Perfecte service tegen een goede prijs

M. P
07-12-2021