9,4
578 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Jan Wuts

9,4

578 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Ik ben zeer tevreden over de jongens die er werken en heb er zeker vertrouwen in. Ze zijn vriendelijk en behulpzaam als je vragen hebt.

Marco la Soe (Heel)
21-05-2020

Vriendelijk. Betrouwbaar. Kennis van zaken. Duidelijke uitleg.

Wim Sassen (Beesel)
21-05-2020

Klantvriendelijk, goede service, vakbekwaam, vooraf gebeld voor extra werkzaamheden, komen hun afspraken na.

R. Claessen (Roermond)
21-05-2020

Betrouwbaar en meedenkend ook met klant met oudere auto.

René van Saan (Melick)
18-05-2020

Reeds jarenlang klant, altijd makkelijk afspraken kunnen maken, zelfs een keer binnen 10 minuten thuisservice ontvangen, ik zou niets beters kunnen wensen.

Harrie Beurskens (Swalmen)
14-05-2020

Klantvriendelijk en service gericht.

Wouter Schatorie (Helmond)
14-05-2020

Ze houden zich aan de afspraken en zijn behulpzaam en vriendelijk.

fam van herten
09-05-2020

Zeer goed bedrijf, waar de klant nog voorop staat.

Dhr. J.Litjens
23-04-2020

Gewoon goed zonder nonsens.

Ruud Franssen (Swalmen)
17-04-2020

Vriendelijke benadering bij binnenkomst en de werkzaamheden worden naar volle tevredenheid uitgevoerd.

Frans Hendriks (Sittard)
26-03-2020

Ik ben al jaren zeer tevreden over de service, kwaliteit, communicatie en klantvriendelijkheid van het hele bedrijf!

Steffie (Swalmen)
26-03-2020

Heel goede service, vriendelijk personeel, betrouwbaar en kundig.

Bongartz
19-03-2020

Nogmaals zeer accuraat, volledige service en klantvriendelijk.

Bert Kramer (Belfeld)
19-03-2020

Ze staan altijd voor je klaar.

Peter Heijmann (Roermond)
09-03-2020

Klantvriendelijk, goed telefonisch bereikbaar, zeer goede service en vakbekwame monteurs.

W. Hendriks (Swalmen)
09-03-2020

Top garage, vriendelijk personeel en zeer professioneel.

John Dohmen (Roermond)
05-03-2020

Prima service, vriendelijk, denken goed mee, betrokken.

J. Sliepen
28-02-2020

zeer goede garage

ton peters (reuver)
28-02-2020

Goede hulpverlening bij pech, snelle service en reparatie. Heldere prijsopgaaf en komt overeen met factuur! Leenauto ter beschikking.

Maurice (Swalmen)
26-02-2020

Betrouwbaarheid,vakkennis ,klantvriendelijk

Dhr. Weijnen
19-02-2020

Vriendelijk personeel en eigenaar die bijna altijd tijd heeft voor een praatje of bakje koffie.

Jack van der Goot (Maasbracht )
18-02-2020

Omdat ik zeer tevreden ben.

Thiela Wolters (Reuver)
18-02-2020

Zeer correct en vriendelijk

T,J.M. Breuer
18-02-2020

bij Autobedrijf Jan Wuts B.V kom je niet voor verassingen te staan. word goed uitleg gegeven wat er gaat gebeuren. en bij een onderdeel word je van te voren gebeld met uitleg welk merk en de kosten daarmee. prima bedrijf.

E Hovens (Swalmen)
07-02-2020

Wat je ziet is wat je krijgt en meer. Altijd recht door zee. Dudilijk en correct

Sjra Puts (Swalmen)
22-01-2020

Ik ben super tevreden, ze zijn vriendelijk, betrokken, kundig en denken mee.

Lilian
22-01-2020

Wederom 1 van de 2 Toyota onderhoud gekregen bij Autobedrijf Jan Wuts B.V. Alles weer naar tevredenheid uitgevoerd. Service en vriendelijkheid altijd aanwezig.

F. Leenders (Tegelen)
22-01-2020

Al 45 jaar klant en ben zeer tevreden over reparatie,s, verkoop en personeel.

Dhr. T. Wassenberg (Roermond)
15-01-2020

Vriendelijk personeel. Nooit geen verrassingen achteraf.kundig

John van goor
15-01-2020

Vakkundig, vriendelijk, attent. Een uitstekend Autobedrijf.

Jos CW Haasen (Swalmen)
10-01-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.