9,4
598 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Jan Wuts

9,4

598 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Nog steeds het beste garagebedrijf in de regio. Ik ben al 40 jaar klant en nooit problemen gehad. Vriendelijk en deskundig. Altijd correct uitgevoerde reparaties. Service en klantvriendelijkheid worden met hoofdletters geschreven.

Hub Heynen (Swalmen)
02-09-2020

Iedereen is vriendelijk en je word goed geholpen. Altijd een erg goede en snelle service!

Kim (Roermond)
02-09-2020

Zeer betrouwbare garage, klantvriendelijk en correcte uitvoering van werkzaamheden die vooraf worden afgesproken.

Mevr. C. Pex-Vaessen
02-09-2020

Omdat ik, sinds jaar en dag, uiterst tevreden ben over deze garage!!

Vic Schobben (Horn/Leudal)
28-08-2020

Klantvriendelijk, snelle reacties en accuraat.

Diana (Beesel)
27-08-2020

Het totale pakket wat je mag verwachten bij vragen aan de receptie en de onderhoudsbeurten die gegeven worden, zorgen ervoor dat mijn beoordeling een 9 is.

J.B.Passchier
27-08-2020

Klantvriendelijk zeer vakbekwaam personeel op alle fronten (receptie, monteurs, verkopers en de zelf meewerkende eigenaar), prima bedrijf.

Jac van den Broek (Swalmen )
03-08-2020

Goede service, vriendelijk personeel en snelle afhandeling.

B. Koumans
31-07-2020

Zeer correcte en vriendelijke benadering. Hulpvaardig, leveren vakwerk.

Bert Kessels (Swalmen)
31-07-2020

Vriendelijke en duidelijke dealer.

Dhr. Schipperen (Roermond)
26-06-2020

Personeel is zeer klantvriendelijk.

Mathieu Thijssen (Venlo)
18-06-2020

Tevreden.

Mevr. Alers (Swalmen)
17-06-2020

Zeer goede betrokken garage waar ze ook nog tijd hebben voor de klant.

wiljon rijs (neer)
17-06-2020

Mooie zaak. Personeel is vakkundig en vriendelijk.

R.Vleeshouwers (Weert)
05-06-2020

Deskundig personeel. Goede prijsopgave. Zoeken mankementen zeer degelijk uit. Niet zomaar onderdelen vervangen zonder de juiste diagnose gesteld te hebben.

J. Steins (Nunhem)
03-06-2020

Altijd klantvriendelijk.

Dhr g ijpelaar (Swalmen )
03-06-2020

Zeer klant vriendelijk, goeie service, vriendelijke medewerkers.

Van Deur (Swalmen)
03-06-2020

Zo denk ik erover.

Mevr. Wanten - Seuren (Beesel)
01-06-2020

Geweldige mensen, altijd even behulpzaam niets is te veel en dit al vele vele jaren lang. Kan menig dealer een puntje aan zuigen.

Dhr. W.h.j. Coppus (Gem)
28-05-2020

Alles naar tevredenheid verlopen.

Verlaan (Roermond)
28-05-2020

Ik ben zeer tevreden over de jongens die er werken en heb er zeker vertrouwen in. Ze zijn vriendelijk en behulpzaam als je vragen hebt.

Marco la Soe (Heel)
21-05-2020

Vriendelijk. Betrouwbaar. Kennis van zaken. Duidelijke uitleg.

Wim Sassen (Beesel)
21-05-2020

Klantvriendelijk, goede service, vakbekwaam, vooraf gebeld voor extra werkzaamheden, komen hun afspraken na.

R. Claessen (Roermond)
21-05-2020

Betrouwbaar en meedenkend ook met klant met oudere auto.

René van Saan (Melick)
18-05-2020

Reeds jarenlang klant, altijd makkelijk afspraken kunnen maken, zelfs een keer binnen 10 minuten thuisservice ontvangen, ik zou niets beters kunnen wensen.

Harrie Beurskens (Swalmen)
14-05-2020

Klantvriendelijk en service gericht.

Wouter Schatorie (Helmond)
14-05-2020

Ze houden zich aan de afspraken en zijn behulpzaam en vriendelijk.

fam van herten
09-05-2020

Zeer goed bedrijf, waar de klant nog voorop staat.

Dhr. J.Litjens
23-04-2020

Gewoon goed zonder nonsens.

Ruud Franssen (Swalmen)
17-04-2020

Vriendelijke benadering bij binnenkomst en de werkzaamheden worden naar volle tevredenheid uitgevoerd.

Frans Hendriks (Sittard)
26-03-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.