9,5
742 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Jan Wuts

9,5

742 beoordelingen

Filter

Top service Ze nemen je serieus En de service is gewoon goed ! Niks is teveel om te vragen ?? ga zo door dan blijf ik zeker terugkomen voor mijn jaarlijkse onderhoud !

K.J. M
22-05-2024

Professionele service ?? Ik ben echt tevreden met de service en de vriendelijkheid van de dealer

Toyota eigenaar
19-05-2024

Top bedrijf. Goede service, komen afspraken na, bellen altijd als er extra kosten bijkomen, vriendelijk. Top bedrijf.

R. Claessen
16-05-2024

Prima bedrijf. Prima bedrijf. Vriendelijk personeel. Staan altijd voor je klaar.

Toyota eigenaar
16-05-2024

echt geweldige service , zelfs laat in de avond werd ik geholpen. mijn kinderen rijden ook Toyota's gekocht bij Wuts , en ook zij zijn erg tevreden over de kwaliteit en service .

R.W.J. Peeters
16-05-2024

Klein, maar fijn! Hier werken mensen die nog naar je vragen en wensen luisteren zonder vooringenomen zijn. De prijs voor de standaard onderhoudswerkzaamheden was zonder verrassing. De werkzaamheden zijn vlot, netjes en compleet uitgevoerd. Helemaal tevreden!

Roy
12-05-2024

Goede garage Goed contact met deze dealer, garage, goed werk en redelijke prijzen

H.M. V
10-05-2024

Perfecte service. Zoals altijd een perfecte, vriendelijke en deskundige afhandeling. Een TOP bedrijf.

J.P.J.M. S
11-04-2024

Buitegwone service Echt een top garage. Ze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. De familiaire sfeer is fijn en je voelt je er welkom. Lekker no nonsense.

Aygo rijder Reuver
11-04-2024

Zoals fijn en goed geregeld

Rich
11-04-2024

Top service Zeer tevreden met alles de volgende Toyota komt ook bij hun vandaan

J.J.M. K
01-03-2024

Mijn toyota auris heeft er 300.000 km opzitten dankzij autobedrijf Wuts Alle personeel is even vriendelijk en vakkundig binnen het bedrijf. Had op deze afspraak geen vervangende auto gereserveerd, door de hevige regen, kreeg ik deze toch aangeboden gewoon super.

Geert Poeth
24-02-2024

Jaren ervaring bij Wuts garage. Ik ben al zo'n 25 jaar klant bij J.Wust garage voor aanschaf en onderhoud van mijn auto. Mijn ervaring in al die jaren is positief. Deskundige vakmensen. Prijs kwaliteit is prima.

Niek
15-02-2024

Goede service en vriendelijk personeel Uiterst tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden. Aan te bevelen adres.

F. H
15-02-2024

Weer een goede service bij de jaarlijkse onderhoudsbeurt. Weer een goede service bij de jaarlijkse onderhoudsbeurt.

Hans O
09-02-2024

Altijd een perfecte service Zeer tevreden met dit bedrijf kan aan iedereen aanbevelen

Jack van der sterren
02-02-2024

Goede service Ben zeer tevreden over de service bij Wuts Swalmen

J.P. RUYTEN
28-12-2023

Betrokken en betrouwbaar Bij aankoop, schade én onderhoud zeer fijn contact met het personeel. Men is betrokken en betrouwbaar, bereid om mee te denken en een extra stap te zetten. Onderhoud verloopt naar tevredenheid en conform afspraak. Ik ben zeer tevreden met de service van garage Wuts!

M.C.M. T
22-12-2023

Perfecte service Bij Toyota Jan Wuts is de service nog ouderwets goed, een voorbeeld voor vele dealers.

R. Maalste
22-12-2023

Prima Toyota dealer. Zeer tevreden met deze Toyota dealer. Ook voor onderhoud. Kennis, kwaliteit en uitvoering is heel goed.

L.W. S
21-12-2023

Service met hoofdletters Prima geholpen. Persoonlijke benadering. Zo zou iedere Toyota dealer moeten zijn.

Paul
07-12-2023

Jan Wuts Perfecte service bij Jan Wuts in Swalmen.

P. Niessen.
06-12-2023

zeer tevreden Zijn altijd prima geholpen, service is zeer goed ,aanrader voor nieuwe klanten

H. G
16-11-2023

Vakkundig advies, vriendelijk behulpzaam personeel & goede koffie. Helemaal tevreden.

C. R.
10-11-2023

Uitstekende service en contact. Alle uit te voeren werkzaamheden voor aanvang doorgenomen. Na de onderhoudsbeurt overzicht ontvangen van de gedane werkzaamheden. Prima service.

M van Boekel
09-11-2023

Prima service Tevreden , goede uitleg en vriendelijk personeel

C.J.A. Canton
02-11-2023

Toyota eigenaar
03-10-2023

Goede service Is perfecte garage, hele goede service en staan altijd direct voor je klaar ????

H.A. P
28-09-2023

Snelle service Erg vriendelijk personeel nemen ook de tijd om uitleg te geven.

Rob
25-09-2023

Service met een Hoofdletter S

SvP
31-08-2023