9,5
684 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Jan Wuts

9,5

684 beoordelingen

Filter

Goede service Zeer goede service, komen afspraken na, geen lange wachttijden. Zeer tevreden.

R. Claessen
04-06-2022

Prima service. Geen gedoe. Prima service. Geen gedoe.

Will Neelen
03-06-2022

Betrouwbaar en snel ?? Ondanks drukte zeer snel geholpen!

K.J. M
22-05-2022

Top service! Altijd netjes en beleefd en vooral goed geholpen.

C.M. Langen
12-05-2022

Deskundige service Vriendelijk en deskundig personeel zorgt goed voor mijn Toyota.

Toyota eigenaar
21-04-2022

Sehr guter Service Bin sehr zufrieden!

Toyota eigenaar
07-04-2022

alles goed geregeld. vriendelijk engoede communicatie.

Toyota eigenaar
01-04-2022

Topdealer Super bedrijf. Altijd gevoel dat je welkom bent. Prima service. Een mooi doe maar gewoon bedrijf dat daardoor bijzonder is.

Paul
24-03-2022

Goede service bij Wuts Tevreden over het onderhoud en service en vriendelijk personeel

Gerard uit Reuver
17-03-2022

Top bedrijf Ik ben zeer tevreden over "Jan Wuts" als bedrijf. Aan de balie prima ontvangst, achter de schermen vakkundig personeel op de werkvloer.

H. Poeth
17-03-2022

prima contact en puike service. Ik heb een minpunt voor de Toyota-organisatie. Let wel NIET VOOR DE DEALER. -- Mijn auto is ca 10 jaar oud en beschikt over een navigatiesysteem op een harde schijf. Op mijn vraag de data te updaten bleek dat deze vanuit de Toyota-organisatie voor de laatste keer ca. 3 jaar geleden was uitgevoerd en dat er geen nieuwe meer te verwachten zijn. Ondanks dit zou een update van 3 jaar geleden toch ca,€ 160,- gaan kosten. Ik heb nu mijn smartphone met google-maps aangesloten en ben dus voor een fractie van de kosten toch actueel. Ik ben van mening dat het voor Toyota een zeer klantvriendelijke stap zou zijn, om alle navigatiesystemen kostenloos up to date te houden bij de reguliere onderhoudsbeurten.

Toyota eigenaar
27-01-2022

Goede afspraken en goede service Ik stel de intresse naar persoonlijke omstandigheid op prijs en zeker ook de goede service

J.W.M. W
21-01-2022

Hèt adres voor onderhoud! Ik ben erg tevreden over de service. Na slechte ervaringen in Venlo bij Toyota Klaver en Mengelers ben ik extra vanuit Venlo naar Swalmen gereden en dit was het zeker waard. Zeer vriendelijk, houden zich aan de afgesproken prijs en alles keurig onderhouden met duidelijke uitleg over de werkzaamheden. De koffie smaakt er trouwens ook uitstekend!

Poeth
14-01-2022

Mike Schrijnewerkers
06-01-2022

Snel afspraak gemaakt, snel en goed geholpen Het was makkelijk om een afspraak in te plannen en het onderhoud aan onze auto's is vervolgens snel en naar wens uitgevoerd. Bij bijzonderheden wordt eerst even gebeld, om onvoorziene kosten te voorkomen. Onze auto's kunnen er weer even tegenaan.

Menting
30-12-2021

Zeer fijn bedrijf, prettige mensen die weten waar ze of praten, uitstekende service en altijd meedenkend.

Toyota eigenaar
23-12-2021

Vakmanschap Na de onderhoudsbeurt heb ik er alle vertrouwen in dat de auto optimaal in orde is.

Jan Steins
23-12-2021

Top Bedrijf, goede service Mijn Toyota gebracht voor onderhoud. Al jaren klant en nooit ontevreden gevoel. wordt goed meegedacht met de wensen van de klant. Mijn volgende aankoop wordt zeker weer bij Wuts !!!

F. C
17-12-2021

Perfect service en meedenkt. Vriendelijke personeel.

P.T.A.M. N
15-12-2021

Goede service Perfecte service tegen een goede prijs

M. P
07-12-2021

Communiceren altijd correct en duidelijk. Komen hun afspraken na. En ja, dat rolletje pepermunt en het info label, vind ik wel in orde.

Ron
09-07-2021

Ik heb niets meer toe te voegen, zijn goed.

Peter Heijmann (Swalmen)
09-07-2021

Super service, mooie showroom, zeer vriendelijk, goeie koffie, prima nagekomen afspraken.

Frans van der Velden (Panningen)
05-07-2021

Vakmanschap en prima service, duidelijke afspraken. Vertrouwen!!!

Dhr. Geert Poeth (Herten)
05-07-2021

Je wordt prima geholpen door vriendelijke medewerkers. Bij reguliere beurten en apk - ondanks dat het een oudere auto is - wordt serieus gekeken en advies gegeven als er iets mis is met de wagen. Ook het ter beschikking stellen van een leenauto is een pluspunt. Ben al jaren klant bij deze dealer, circa 35 jaar.

Roy Kerrebijn (Venlo)
30-06-2021

Geweldige service, kunde en vriendelijkheid.

R.Althuizen
30-06-2021

Al 40 jaar klant bij deze garage en altijd tevreden geweest en SERVICE en KLANTVRIENDELIJKHEID worden hier met hoofdletters geschreven.

Hub Heynen (Swalmen )
23-06-2021

Ik word er altijd professioneel, deskundig en vriendelijk geholpen.

Raoul Heijman (Swalmen)
21-06-2021

Zeer goede service, vriendelijk personeel, het voelt alsof je bij oude bekenden binnenkomt, er is geen afstand tussen personeel en klant.

van Deur (Swalmen)
11-06-2021

Tip top dealer.

Frans Kersten (Swalmen)
03-06-2021