9,5
664 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Jan Wuts

9,5

664 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Vertrouwd adres voor mijn auto onderhoud/apk. Kwestie van vertrouwen en goede service.

Dhr. L. Ruyten (Swalmen)
22-02-2021

Goede garage, vriendelijk personeel. Kom er al jaren. Vanwege de pandemie deze keer niet zelf gekomen. Anders lekker op m'n gemak bij de koffieautomaat en tussen de auto's slenteren, of praatje maken met een van de aanwezigen.

Louis van Denzen (Leeuwen, Roermond)
11-02-2021

Er wordt duidelijk uitgelegd welke werkzaamheden er aan de auto worden uitgevoerd. Indien tijdens de werkzaamheden zich onvoorziene problemen voordoen wordt dit gemeld. In overleg wordt al dan niet het probleem verholpen. Dus bij het ophalen van het voertuig zijn er dan ook geen verrassingen.

Paul Meusen (Reuver)
29-01-2021

Goede service en expertise en erg klantgericht bedrijf.

C. Janssen
21-01-2021

Autobedrijf Wuts is een solide bedrijf waar men weet waar over men over spreekt en er wordt meegedacht in een oplossing.

Dhr K.Peeters (Maasbree)
21-01-2021

Vriendelijke ontvangst. Kwalitatieve en professionele uitvoering van de beurt.

J.W.M. Walenbergh (6071 VZ)
21-01-2021

Ze doen goed werk.

Dhr A van Cruchten
21-01-2021

Goede service, afspraken worden nagekomen.

R.Heynen
21-01-2021

Alles is correct volgens afspraak verlopen. Prima autobedrijf en ontzettend gastvrij.

Ger Verstappen (Heythuysen)
14-01-2021

Bijna nooit problemen en goede service.

Ricks Wuts (Swalmen)
14-01-2021

Vakkennis goede service een klantvriendelijk.

Gertie Peulen (Reuver )
05-01-2021

Dit autobedrijf is zeer klantgericht en het lijkt alsof ze mij en mijn auto goed kennen terwijl ik slechts een enkele keer per jaar langskom voor onderhoud en APK.

Ronald Vogelaar (Roermond)
04-01-2021

Vriendelijk personeel. Deskundige monteurs. Mooie prettige uitstraling van binnen.mDit alles schept vertrouwen.

Jos CW Haasen (Swalmen)
04-01-2021

Heb ik al gedaan.

Joop Elbers (Roermond)
28-12-2020

Wij zijn uiterst tevreden, afspraken worden nagekomen, prijzen zijn fair en nazorg is altijd prima. Het bedrijf ziet er zeer mooi uit en alle mensen die er werken doen hun uiterste best om jou als klant tevreden te stellen, niet voor niets zijn wij al klant vanaf 1975.

Charles Geraedts (Swalmen)
28-12-2020

Klant is echt Koning en het lukt ze in deze garage iets wat onmogelijk is toch mogelijk te maken

Jack van der Goot (Maasbracht )
28-12-2020

goed en kundig personeel, eerlijk en betrouwbaar.

paul hofkens (swalmen)
16-12-2020

Hier hangt een plezierige, gezellige sfeer.

John Dingelstad
16-12-2020

Reeds jaren klant en nog nooit teleurgesteld of minder tevreden weggegaan. Ik was met een Belgisch kennisje - die wat problemen had met haar auto had - naar garage Wuts gegaan, die het kleine probleem kosteloos heeft opgelost.

Harrie Beurskens (Swalmen)
03-12-2020

Ik ga nooit meer naar een ander. Ze zijn open, eerlijk, prima zaken doen en de service....geen betere te vinden. Ik ga er nooit meer weg. Zoveel andere bedrijven gezien in het verleden maar deze familie is de mijne hoor!

Mw. M.A. Harms-van Heel (Belfeld)
03-12-2020

Voor aankoop, service en onderhoud voor uw Toyota is Autobedrijf Jan Wuts het beste bedrijf van Nederland.

Erwin Peeters (Roermond)
03-12-2020

Wij worden altijd goed en snel geholpen.

jos van herten (swalmen)
27-11-2020

Zij overtreffen vaak mijn verwachtingspatroon.

Harrie Beurskens (Swalmen)
26-11-2020

Correct en betrouwbaar, afspraken over tijd en plaats zijn prima, misschien vooraf prijsopgave geven over de beurt. Maar ik had dat ook zelf kunnen vragen.

V.van Bergen (Beesel)
05-11-2020

Betrouwbare garage, deskundig en vriendelijk personeel.

Dhr F. langen (Swalmen)
05-11-2020

Perfecte en vriendelijke service, alles volgens afspraak uitgevoerd.

Lei Deneer
29-10-2020

Duidelijk familie gevoel leuke spontane medewerkers, staan open voor een grapje.

Jeu Lamers (Roermond)
29-10-2020

Gewoon kortweg : Bekende goeie service en kwaliteit !

Peter & Jolanda Huijskens (Roermond)
29-10-2020

Prima garage.

L
22-10-2020

Ik heb alle vertrouwen in hun deskundigheid. Wordt er prettig geholpen, de laatste keer was er geen leenauto beschikbaar, ik werd netjes thuisgebracht en de volgende dag werd de auto thuis afgeleverd. Top bedrijf.

Geert Poeth (Herten)
22-10-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiƫle cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.