9,5
742 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Jan Wuts

9,5

742 beoordelingen

Filter

Waar een klein bedrijf groter is daat kunnen de groten van leren Kom al jaren bij Wuts, goede inruil, goede service. Hier word je nog gewaardeerd. Hier kan een "grote Toyota dealer" nog van leren.

Gerard
10-08-2023

perfecte service ik ben tevreden,en aan te bevelen voor iedereen.

J.H.J.M D
14-07-2023

Jan wuts garage met goede service. Jan wuts garage met goede service

Toyota eigenaar
13-07-2023

Heel goede service. Goede informatie en goede hulp bij vragen

L.H.J. N
03-06-2023

Top garage Top garage

Toyota eigenaar
25-05-2023

Top garagebedrijf Bij autobedrijf Wuts zijn de medewerkers deskundig en is er aandacht voor de klant. Je wordt er uitstekend geholpen.

PH
11-05-2023

Een tevreden klant Service perfect. Zeer vriendelijk en correct.

Toyota eigenaar
28-04-2023

Al circa 50 jaar tot volle tevredenheid klant

F.H.M. K
26-04-2023

Een autobedrijf zoals een autobedrijf hoort te zijn Toppers Topteam in topbedrijf van topmerk

Richard
19-04-2023

Goede service, klantvriendelijk en professioneel Garage Wuts zorgt al jarenlang dat ik veilig met mijn 20-jarige Toyota de weg op kan. Problemen worden adequaat en snel opgelost.

Toyota eigenaar
23-03-2023

Echte aanrader goede garage

P.M.W.M.H. H
23-03-2023

1e service beurt van mijn Toyota Yaris Cross Hybrid. Prima verzorgd door de monteur en medewerkers van Jan Wuts bv Swalmen. Tevens nog een software upgrade uitgevoerd.

Toyota eigenaar
16-02-2023

Goede service Ik ben erg tevreden

Toyota eigenaar
09-02-2023

Mike Schrijnewerkers
29-01-2023

Toyota eigenaar
27-01-2023

Top garage Bij Jan wuts voel je je gewoon op je gemak. Verkopers en monteurs hebben verstand van zaken.

Toyota eigenaar
19-01-2023

Goede service Ik word goed behandeld als klant. Vakkundig en meedenkend

Toyota eigenaar
19-01-2023

Goede garage met persoonlijke aandacht Voor service beurt naar Wuts gegaan op horen van vele positive reactie. Onze jonge Corolla TS is met zorg behandeld en ook de baasjes! Vragen worden duidelijk en helder beantwoord en afspraak is afspraak.

T.M
17-12-2022

Zeer klantvriendelijk Geweldige service , een aanrader.

H. G
24-11-2022

Perfecte Garage Je wordt altijd vriendelijk ontvangen en service is super en er wordt met je mee gedacht

Toyota eigenaar
27-10-2022

Wuts service verdient een tien! Kom al jaren bij Wuts met mijn Auris; ik ben en en blijf een tevreden klant. Er staat een TOP team.

Geert Poeth
26-10-2022

Goede service Ik ben tevreden .

M. A
25-10-2022

Prima bedrijf Toyota Jan Wuts zorgt altijd weer voor een prima afhandeling. De auto is zelfs teruggebracht. Altijd vriendelijk en niets is teveel.

PH
06-10-2022

Topservice Altijd vriendelijk, klantgericht, meedenkend en topservice.

J.H. S
24-09-2022

heel tevreden over de toyota yaris en zeer tevreden over garage jan wuts heel tevreden over de toyota yaris en zeer tevreden over garage jan wuts

Toyota eigenaar
08-09-2022

Heel goede service Heel tevreden met de goede service en ook de interesse in het wel en wee die het personeel toont.

J.J.M. K
22-07-2022

goede service Geweldige service, echt het vertrouwen hebben in de mensen die er werken . Het is een top bedrijf!

Ricks.
19-07-2022

Zeer goede service Ik ben tevreden over de service van WutsH M v

H.M. V
30-06-2022

Goede service Zeer goede service, komen afspraken na, geen lange wachttijden. Zeer tevreden.

R. Claessen
04-06-2022

Prima service. Geen gedoe. Prima service. Geen gedoe.

Will Neelen
03-06-2022