9,5
742 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Jan Wuts

9,5

742 beoordelingen

Filter

Zeer goede service kennis en ze hebben een leenauto ter beschikking

Anoniem
18-06-2015

Altijd correct te woord gestaan en perfect geholpen. Alle beurten/reparaties keurig uitgevoerd. Gratis leenauto staat altijd klaar. Een bedrijf waar de klant nog koning is!!

Mat Hoffmans (Venlo-Blerick)
18-06-2015

Vriendelijke en correcte ontvangst. Klant is koning gevoel, tijd voor een vraag of praatje. Dit is een fijne garage.

Jack van der Goot (Maasbracht)
17-06-2015

Prijs en service kan altijd beter.

Anoniem
17-06-2015

goede en snelle service. vakkundig en hulpbereid

Anoniem
17-06-2015

Wordt altijd vriendelijk en correct behandeld

Anoniem
17-06-2015

correcte benadering en afhandeling.

Leo Steffanie (Roermond)
04-06-2015

Zeer tevreden.

J. Ramakers (Swalmen)
03-06-2015

Perfecte service, vriendelijke mensen welke zeer deskundig handelen!

Erwin Peeters (Roermond)
20-05-2015

Klantgericht

esther Stienen-Bremmers (Baexem)
13-05-2015

Vriendelijk, klantgericht, deskundig, nooit voor verrassingen komen te staan omdat ze tijdig contact met je opnemen bij extra niet geplande werkzaamheden etc.

Anoniem
13-05-2015

Matige kostenindicaties vooraf.

Anoniem
29-04-2015

hij geeft goed advies.

H Suylen (Swalmen)
29-04-2015

Prima en vriendelijke uitleg over de te verwachten werkzaamheden

A Bruijns (Swalmen )
29-04-2015

Goede service, geven goed advies, behulpzaam.

G. v.d. Beuken (Roggel)
29-04-2015

Ik wordt altijd eerlijk en oprecht geholpen, onder het genot van een kopje koffie wordt er ook nog wat verteld als hier tijd en gelegenheid voor is. Je bent er niet alleen klant maar ook een vriend.

Frank klerkx (Sittard)
29-04-2015

al 43 jaar klant,dit zegt genoeg.

Lei Pfennings (Swalmen)
29-04-2015

goede beoordeling uitstekend werk leveren en voor mij betrouwbaar.

Jo van der velden (reuver)
29-04-2015

Uiterst klantvriendelijk en een perfect service

Frits Koolen (Roermond)
02-04-2015

Uitermate tevreden over dealer/rep. Wuts door de persoonlijke benadering, uitstekende service en eerlijke voorlichting!!

Vic Schobben (Horn)
01-04-2015

Correcte afhandeling, vriendelijkheid,

Anoniem
01-04-2015

Het cijfer 9 is een verdienstelijk cijfer. Alles wordt correct uitgevoerd afspraken worden nagekomen. Waarom geen 10, op de rekening was het verwisselen van de wielen winter/zomer in rekening gebracht. Naar mijn mening moesten de wielen er toch af om de remmen na te kijken bij een grote beurt. De beurt had dan ook €20,00 goedkoper gekund. Je wordt in deze toelichting gevraagd kritisch te zijn, dan lijkt het zeuren, echter ben ik zeer tevreden over het bedrijf. Voel me altijd welkom en stap met een goed gevoel weer in mijn toyota daar ik weet dat de werkzaamheden door vakmensen is gedaan.

H. Poeth (Herten)
25-03-2015

over alles tevredenn

Wim Janssen (Maasniel)
25-03-2015

Vriendelijk, kundig. Gewoon goed

Anoniem
25-03-2015

Al jarenlang zeer tevreden klant !

Anoniem
11-03-2015

ik heb geen punt waar ik hem negatief kan beoordelen.

Wim Steyven (Swalmen)
04-03-2015

Uitstekende service, tijdige en volledige informatieverstrekking, juiste prijsopgave, zeer nette aflevering van de auto na onderhoud of reparatie. Erg klantvriendelijk en deskundig bedrijf.

Y. van Zwam (Helden)
04-03-2015

Ik ben al jarenlang zeer tevreden over de garage, qua sfeer, behandeling, service en vakmanschap.

Jan de Jong (Roermond)
25-02-2015

Gezien de score van de vorige vragen.

Jacq Pansters (Belfeld)
25-02-2015

de site is duidelijk en voldoende snel

Ger in 't Zandt (Tegelen)
19-02-2015