9,5
742 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Jan Wuts

9,5

742 beoordelingen

Filter

Sinds 1992 ben ik tot volle tevredenheid client bij deze daeler

H.G.M.Grispen (Echt)
18-02-2015

Fijn en goed gewerkt, zeer tevreden, vriendelijk , gewoon een keurig bedrijf.

dhr. W.Drissen (Swalmen)
18-02-2015

Ze doen dat wat nodig is bv. een kleine beurt i.p.v. een grote beurt omdat er te weinig kilometers gereden zijn. Vriendelijke behandeling en een vervangauto als cliƫnt dat wil.

Mevr. van Soest. (Reuver)
11-02-2015

Dit is voor mij een perfecte Toyota dealer, zeer kundig ,altijd even vriendelijk , zowel werkplaats receptie, alsook directie, zal hier in lengte van dagen klant blijven ,als ook mijn dochter ook fervente Toyota rijdster. Chapeau, ga zo door .

Wilhelmus coppus (Reuver)
11-02-2015

de huiselijke eerlijke sfeer binnen dit bedrijf de goede service en perfecte communicatie dat spreek mij zeer aan.

JHJM Drabbels (Reuver)
04-02-2015

Gewoon goede service en klantvriendelijkheid.

Anoniem
29-01-2015

zeer tevreden over de werkzaamheden en de correcte afhandeling en over de persoonlijke gespreken met de dealer en de koffie was lekker dit bedrijf is voor iedereen aan te raden in woord en daad

Fred Hart (Roermond)
29-01-2015

Goede service en vriendelijk personeel.

Anoniem
29-01-2015

Mijn Toyota dealer Wuts staat altijd voor ons klaar. De medewerkers zijn altijd behulpzaam en vriendelijk en denken met je mee. Als er al een keer een reparatie is (wat gelukkig niet veel voorkomt) kunnen we onze Toyota altijd op korte termijn brengen en word er voor vervoer gezorgd. TOP!

Fam. Boonen (Reuver)
29-01-2015

Goede service eerlijk en correct

Anoniem
26-01-2015

In de ongeveer 30 jaar dat ik klant ben heb ik nooit echte problemen gehad of ze werden goed opgelost door het vriendelijke personeel.

Ricks Wuts (Swalmen)
26-01-2015

Omdat deze zeer klantvriendelijk is, een zeer goede service geeft, en de prijsopgave was correct en erg gastvrij.

Ger Verstappen (Heythuysen)
14-01-2015

Goede service.

Anoniem
09-01-2015

Klein familie bedrijf! Goed meedenken met de klant, daardoor geeft deze ook een zeer goede service. Helaas zijn de vastgestelde prijzen van onderhoud aan de hoge kant.

Anoniem
30-12-2014

Klantvriendelijke en persoonlijke benadering. Bij afwijkingen wordt per omgaande contact opgenomen.

Anoniem
23-12-2014

IKkan hem ook 8 of meer geven omdat de keren dat ik daar ben geweest elke keer goed ben behandeld

h.van den beucken (Reuver)
09-12-2014

vakmensen van A tot Z

Har Schreurs (Swalmen)
03-12-2014

Het vriendelijke en service gerichte personeel.

Laurent Simenon (Boukoul Swalmen)
03-12-2014

Klantvriendelijke behandeling, betrouwbare afspraken en prijsopgave vooraf, kundige afhandeling.

Jac Simons (Tegelen)
03-12-2014

Het enige minpunt was de ik de verkeerde banden opgelegd kreeg. Dit was 2 jaar eerder ook eens gebeurd. Dit kost mij een extra ritje en tijd naar de garage.

Els aan den Boom (Reuver)
02-12-2014

Snelle service, correcte afhandeling door het personeel, vooraf een indicatie van de kosten (en geen verrassingen achteraf), mogelijkheid om online een afspraak te maken.

Anoniem
02-12-2014

Persoonlijke benadering, ze nemen de tijd, goede service.

Anoniem
18-11-2014

Zeer goede uitleg,zeer vriendelijk. Gewoon 100%.

Piet Geraedts (Vlodrop)
13-11-2014

goede ontvangst, duidelijke uitleg, eerlijk gesprek en goede afhandeling.

Paul Hofkens (Swalmen)
12-11-2014

Juiste prijsopgave,correct uitgevoerde werkzaamheden.

Anoniem
22-10-2014

goede service/kwaliteit

Anoniem
20-10-2014

Goede en snelle service, klantvriendelijk.

Anoniem
20-10-2014

Bedrijf met zeer goede service, klantvriendelijk, behulpzaam en ook bij acute problemen kun je er altijd terecht. kortom gewoon TOP!

Anoniem
15-10-2014

Gewoon een GOEDE garage. Goede wijn behoeft geen krans.

Joop Elbers (Roermond)
15-10-2014

het is goed

Anoniem
15-10-2014