9,5
684 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Jan Wuts

9,5

684 beoordelingen

Filter

zeer correcte ontvang en afhandeling.

Sjack Impelmans (Herten)
31-07-2014

Omdat ik zeer tevreden ben over duidelijkheid van de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden alsmede de nazorg en service jaar in en jaar uit. Men treedt je altijd uiterst vriendelijk en behulpzaam tegemoet.

Martin J.H. Bekkers (Roermond)
30-07-2014

betrouwbare service en klantvriendelijkheid.

Jo van der Velden. (Reuver.)
30-07-2014

Prima service. Haal en breng service terwijl ik gewoon aan het werk was

Anoniem
29-07-2014

Er wordt goede service geleverd. Ik had laatst met de bumper een verkeersdrempel geraakt waardoor deze los zat. In de garage werd het direct opgelost en zonder kosten. Ik heb met deze Toyota bij deze dealer een goede deal gedaan. Ik ben nog steeds zeer tevreden met deze auto.

Anoniem
28-07-2014

Je wordt er klantvriendelijk en netjes geholpen en een goede service.

Anoniem
24-07-2014

Iets vergeten. Verder ben ik heel tevreden over de service en beurt.

Anoniem
17-07-2014

Vriendelijk, duidelijk en geeft mij een gevoel van vertrouwen. Weet toegevoegde waarde te creeeren.

Anoniem
08-07-2014

Goede service en klantvriendelijk..

Anoniem
08-07-2014

Klantvriendelijkheid waarbij service hoog in het vaandel staat.

Anoniem
08-07-2014

Het is gewoon de beste

m verdellen (helden )
30-06-2014

Het algehele plaatje klopt

Anoniem
26-06-2014

Deze garage is klantvriendelijk, correct en zeer servicegericht naar de klant, een voorbeeld voor alle garages.

Leny kleinekorte (Herten)
26-06-2014

Goede dealer, dichtbij

Anoniem
26-06-2014

Heb altijd het idee, dat er een "erezaak" van gemaakt wordt om de klant op de beste manier vooruit te helpen. Heb dit in het verleden ook zelf mogen ondervinden. Iets om "blij" mee te zijn, denk ik.

M. v.d. Poel/J. Vereijken (Swalmen)
26-06-2014

Een betrouwbare partner. Alle afspraken worden in onderling overleg vastgesteld. Service en onderhoud worden perfect uitgevoerd.

Mat Hoffmans (Venlo-Blerick)
26-06-2014

correct goede service / vervangend vervoer

Anoniem
26-06-2014

Goede service

Anoniem
26-06-2014

Prima service, klantgerichtheid is goed. Men denkt mee.

Roger (Heythuysen)
26-06-2014

correct, klantvriendelijk en betrouwbaar

Anoniem
26-06-2014

Vakkennis,vriendelijk en altijd correct, service ver boven het vereiste.

karl maas (roermond)
16-06-2014

betrouwbaar ,vriendelijk

j.suylen (buggenum)
16-06-2014

In alle jaren (15) nog nooit een negatieve ervaring meegemaakt.

P.H.L.Stinges (Reuver)
12-06-2014

Klantvriendelijk, zeer behulpzaam en betrouwbaar.

Anoniem
11-06-2014