9,5
727 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Jan Wuts

9,5

727 beoordelingen

Filter

De dealer bied een geweldige service die ik nog nooit eerder ergens ontvangen heb. Ze maken afspraken waar en zijn erg coulant in de afwikkeling van onverwachte problemen. Deze dealer zou ik willen voordragen voor een "warme douche" in de uitzending. Echter de eigenaar wil gewoon blijven en dat siert hem maar ook zijn personeel.

Anoniem
11-11-2015

Super service, aardige mensen. Staan klant zelfs na sluitingstijd te woord.

Anoniem
04-11-2015

Uitstekende service op alle vlakken.

Familie Claessen (Roermond)
02-11-2015

Zeer correct bedrijf met kundig personeel.

H.G.M.Grispen (Echt)
29-10-2015

Ik kom al jaren als tevreden klant bij dit Autobedrijf met twee auto's vanwege de goede service, de vriendelijkheid, de vertrouwdheid en vakkundigheid. Goede afspraken, denken mee en nog nooit ergens problemen mee gehad. Met een gerust gevoel weer de weg op: warm aanbevolen!

Anoniem
29-10-2015

Netjes en accuraat gewerkt. Aan de balie goed geholpen, er wordt met wensen rekening gehouden.

Louis van Denzen (Tegelen)
28-10-2015

correct behulpzaam vriendelijk

piet maessen (boukoul)
28-10-2015

Bij dit Autobedrijf staat men echt altijd klaar voor iedere klant, vriendelijk personeel, vakkundige werkplaats, afspraak is afspraak. In één woord samengevat; BETROUWBAARHEID. En dat is in mijn beleving nou Service met een hoofdletter. Logisch dat ik ook al jaren met een gerust gevoel de weg op ga. "Blij dat ik Toyota rij".

Dhr. Hans Hustings (Swalmen)
28-10-2015

Deskundigheid en service

Anoniem
28-10-2015

komt alle afspraken volledig na geeft een duidelijk advies is uitermate klantgericht

Anoniem
26-10-2015

Betreft een goed totaal plaatje: vriendelijke en vakbekwame medewerkers, betrouwbare service, behulpzaam en prima prijs-kwaliteit.

Anoniem
20-10-2015

bertrouwbaar eerlijk rechtuit

jack van der sterren (reuver)
16-10-2015

Men is altijd aardig, deskundig en correct bij Wuts te Swalmen. Indien de klant niets heeft aan een bepaalde koopintentie, dan is men zo eerlijk om dit te zeggen. Hierbij refereer ik naar een intentie om een diesel te kopen i.v.m. het gestegen aantal kilometers. Men is goed op de hoogte van de sterke en zwakke punten van hun product wat mij vervolgens uitgelegd werd. De volgende auto koop ik graag bij Wuts omdat ik dan weet dat ik een goede keuze maak.

S. van de Port (Roermond)
14-10-2015

het is een profesioneel bedrijf. Medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam. Geen onnodige kosten achteraf. Je word overal netjes over geinformeerd.

Familie Boonen (Reuver)
12-10-2015

Correcte en vriendelijke tegemoetkoming en niet alleen aan de zaak denken maar ook aan het belang van de klant.

Bert Kessels (6071 VG Swalmen)
12-10-2015

soepele communicatie en service

Anoniem
12-10-2015

werken vlgs. afspraken, bij extra kosten word eerst contact opgenomen,

Har Schreurs (Swalmen)
07-10-2015

Mijn Corolla rijdt al 330.000 km rond (op benzine) en doet dat nog steeds geweldig. Dat betekent dat vakmensen mijn auto onderhouden hebben. Verder altijd vriendelijk te woord gestaan en geen reparaties uitgevoerd die niet nodig waren.

Hans Janssen (Maastricht)
07-10-2015

Duidelijkheid over hetgeen aan de auto moet gebeuren. Correctheid over de gemaakte afspraak en de benodigde tijdsduur. Duidelijkheid over hetgeen aan de auto is gebeurd en over de kosten

Sjef Vaessen (St Odiliënberg)
07-10-2015

Altijd tevreden over autobedrijf Wuts. Van afspraak tot afhandeling zoals het hoord. Netjes. Keep up the good work.

R. Vd Berg (Heel)
05-10-2015

tevreden

Anoniem
01-10-2015

ben zeer tevreden en al jaren klant

H.M.Janssen (Swalmen)
30-09-2015

Netjes en correct geholpen.

Gerard Keuben (Reuver)
30-09-2015

Service staat zeer hoog in het vaandel

Fam. Dollbaum (Kronenberg)
28-09-2015

Prima service en betrouwbaarheid

Harrie Beurskens (Swalmen)
23-09-2015

Goed, deskundig, betrouwbaar en vriendelijk

Anoniem
16-09-2015

Ben al geruime tijd vaste klant bij deze dealer. Kom nooit tevergeefs met een vraag of tip. Ook al heeft het voor hun geen belang. Het vertrouwen is daarom zo groot. Heb inmiddels een occasion gekocht. Met de bruikbare tip van mijn dealer bij een andere dealer.

Anoniem
11-09-2015

Goede service

Anoniem
11-09-2015

Je wordt altijd correct geholpen, zijn vriendelijk. Je bent hier nog echt klant en niet nummer zoveel. Weten ook wat de klant wil en betrouwbaar. Voor mij is hier alles naar wens

J. G. Brummans (Tegelen)
11-09-2015

keurig garagebedrijf, goede service, eerlijk, vriendelijk, duidelijke informatie, auto werd keurig afgeleverd

Anoniem
27-08-2015