9,5
664 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Jan Wuts

9,5

664 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Duidelijke en eerlijke afhandeling en service.

Anoniem
11-08-2015

Goede service, professioneel en zeer vriendelijk

Anoniem
06-08-2015

het enige wat ik nog wil toevoegen aan mijn reeds eerdere mening van deskundig en vriendelijk personeel is het vertrouwen wat deze garage mij als klant geeft!!!

Anoniem
05-08-2015

Deze voert zijn werkzaamheden zeer correct uit op afgesproken tijdstip

Anoniem
04-08-2015

Ik word bij deze dealer al ongeveer 25 jaar buitengewoon correct, zakelijk, vriendelijk en goed geholpen, en heb nooit de minste klacht hoeven te uiten. Ik blijf er klant en kan en zal hem als de gelegenheid zich voordoet bij iedereen met een gerust hart aanbevelen.

Anoniem
03-08-2015

alles volgens afspraak uitgevoerd, dit naar volle tevredenheid

Peter Slangen (Melick)
22-07-2015

Ik ben in alle opzichten tevreden.

Rob Schätzler (Geleen)
22-07-2015

Snelle en goede service Je wordt er Altijd vriendelijk en correct geholpen.

M.H.j.Pijls (Tegelen)
15-07-2015

Dit was onze eerste keer bij dit servicepunt en zijn zeer netjes behandelt.

Ger Cox (Sint Odiliënberg)
13-07-2015

De service die geboden wordt bij dit Autobedrijf is top. Mijn auto werd thuis opgehaald en ook weer afgeleverd.

Jan Zeegers (Posterholt)
08-07-2015

omdat alles naar wens is verlopen.

Thea Pansters (Roermond)
08-07-2015

wij zijn zeer tevreden over deze dealer.

w.koolen (Swalmen)
23-06-2015

Zeer goede service kennis en ze hebben een leenauto ter beschikking

Anoniem
18-06-2015

Altijd correct te woord gestaan en perfect geholpen. Alle beurten/reparaties keurig uitgevoerd. Gratis leenauto staat altijd klaar. Een bedrijf waar de klant nog koning is!!

Mat Hoffmans (Venlo-Blerick)
18-06-2015

Vriendelijke en correcte ontvangst. Klant is koning gevoel, tijd voor een vraag of praatje. Dit is een fijne garage.

Jack van der Goot (Maasbracht)
17-06-2015

Prijs en service kan altijd beter.

Anoniem
17-06-2015

goede en snelle service. vakkundig en hulpbereid

Anoniem
17-06-2015

Wordt altijd vriendelijk en correct behandeld

Anoniem
17-06-2015

correcte benadering en afhandeling.

Leo Steffanie (Roermond)
04-06-2015

Zeer tevreden.

J. Ramakers (Swalmen)
03-06-2015

Perfecte service, vriendelijke mensen welke zeer deskundig handelen!

Erwin Peeters (Roermond)
20-05-2015

Klantgericht

esther Stienen-Bremmers (Baexem)
13-05-2015

Vriendelijk, klantgericht, deskundig, nooit voor verrassingen komen te staan omdat ze tijdig contact met je opnemen bij extra niet geplande werkzaamheden etc.

Anoniem
13-05-2015

Matige kostenindicaties vooraf.

Anoniem
29-04-2015

hij geeft goed advies.

H Suylen (Swalmen)
29-04-2015

Prima en vriendelijke uitleg over de te verwachten werkzaamheden

A Bruijns (Swalmen )
29-04-2015

Goede service, geven goed advies, behulpzaam.

G. v.d. Beuken (Roggel)
29-04-2015

Ik wordt altijd eerlijk en oprecht geholpen, onder het genot van een kopje koffie wordt er ook nog wat verteld als hier tijd en gelegenheid voor is. Je bent er niet alleen klant maar ook een vriend.

Frank klerkx (Sittard)
29-04-2015

al 43 jaar klant,dit zegt genoeg.

Lei Pfennings (Swalmen)
29-04-2015

goede beoordeling uitstekend werk leveren en voor mij betrouwbaar.

Jo van der velden (reuver)
29-04-2015

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.