9,4
636 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Jan Wuts

9,4

636 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

al 43 jaar klant,dit zegt genoeg.

Lei Pfennings (Swalmen)
29-04-2015

goede beoordeling uitstekend werk leveren en voor mij betrouwbaar.

Jo van der velden (reuver)
29-04-2015

Uiterst klantvriendelijk en een perfect service

Frits Koolen (Roermond)
02-04-2015

Uitermate tevreden over dealer/rep. Wuts door de persoonlijke benadering, uitstekende service en eerlijke voorlichting!!

Vic Schobben (Horn)
01-04-2015

Correcte afhandeling, vriendelijkheid,

Anoniem
01-04-2015

Het cijfer 9 is een verdienstelijk cijfer. Alles wordt correct uitgevoerd afspraken worden nagekomen. Waarom geen 10, op de rekening was het verwisselen van de wielen winter/zomer in rekening gebracht. Naar mijn mening moesten de wielen er toch af om de remmen na te kijken bij een grote beurt. De beurt had dan ook €20,00 goedkoper gekund. Je wordt in deze toelichting gevraagd kritisch te zijn, dan lijkt het zeuren, echter ben ik zeer tevreden over het bedrijf. Voel me altijd welkom en stap met een goed gevoel weer in mijn toyota daar ik weet dat de werkzaamheden door vakmensen is gedaan.

H. Poeth (Herten)
25-03-2015

over alles tevredenn

Wim Janssen (Maasniel)
25-03-2015

Vriendelijk, kundig. Gewoon goed

Anoniem
25-03-2015

Al jarenlang zeer tevreden klant !

Anoniem
11-03-2015

ik heb geen punt waar ik hem negatief kan beoordelen.

Wim Steyven (Swalmen)
04-03-2015

Uitstekende service, tijdige en volledige informatieverstrekking, juiste prijsopgave, zeer nette aflevering van de auto na onderhoud of reparatie. Erg klantvriendelijk en deskundig bedrijf.

Y. van Zwam (Helden)
04-03-2015

Ik ben al jarenlang zeer tevreden over de garage, qua sfeer, behandeling, service en vakmanschap.

Jan de Jong (Roermond)
25-02-2015

Gezien de score van de vorige vragen.

Jacq Pansters (Belfeld)
25-02-2015

de site is duidelijk en voldoende snel

Ger in 't Zandt (Tegelen)
19-02-2015

Sinds 1992 ben ik tot volle tevredenheid client bij deze daeler

H.G.M.Grispen (Echt)
18-02-2015

Fijn en goed gewerkt, zeer tevreden, vriendelijk , gewoon een keurig bedrijf.

dhr. W.Drissen (Swalmen)
18-02-2015

Ze doen dat wat nodig is bv. een kleine beurt i.p.v. een grote beurt omdat er te weinig kilometers gereden zijn. Vriendelijke behandeling en een vervangauto als cliënt dat wil.

Mevr. van Soest. (Reuver)
11-02-2015

Dit is voor mij een perfecte Toyota dealer, zeer kundig ,altijd even vriendelijk , zowel werkplaats receptie, alsook directie, zal hier in lengte van dagen klant blijven ,als ook mijn dochter ook fervente Toyota rijdster. Chapeau, ga zo door .

Wilhelmus coppus (Reuver)
11-02-2015

de huiselijke eerlijke sfeer binnen dit bedrijf de goede service en perfecte communicatie dat spreek mij zeer aan.

JHJM Drabbels (Reuver)
04-02-2015

Gewoon goede service en klantvriendelijkheid.

Anoniem
29-01-2015

zeer tevreden over de werkzaamheden en de correcte afhandeling en over de persoonlijke gespreken met de dealer en de koffie was lekker dit bedrijf is voor iedereen aan te raden in woord en daad

Fred Hart (Roermond)
29-01-2015

Goede service en vriendelijk personeel.

Anoniem
29-01-2015

Mijn Toyota dealer Wuts staat altijd voor ons klaar. De medewerkers zijn altijd behulpzaam en vriendelijk en denken met je mee. Als er al een keer een reparatie is (wat gelukkig niet veel voorkomt) kunnen we onze Toyota altijd op korte termijn brengen en word er voor vervoer gezorgd. TOP!

Fam. Boonen (Reuver)
29-01-2015

Goede service eerlijk en correct

Anoniem
26-01-2015

In de ongeveer 30 jaar dat ik klant ben heb ik nooit echte problemen gehad of ze werden goed opgelost door het vriendelijke personeel.

Ricks Wuts (Swalmen)
26-01-2015

Omdat deze zeer klantvriendelijk is, een zeer goede service geeft, en de prijsopgave was correct en erg gastvrij.

Ger Verstappen (Heythuysen)
14-01-2015

Goede service.

Anoniem
09-01-2015

Klein familie bedrijf! Goed meedenken met de klant, daardoor geeft deze ook een zeer goede service. Helaas zijn de vastgestelde prijzen van onderhoud aan de hoge kant.

Anoniem
30-12-2014

Klantvriendelijke en persoonlijke benadering. Bij afwijkingen wordt per omgaande contact opgenomen.

Anoniem
23-12-2014

IKkan hem ook 8 of meer geven omdat de keren dat ik daar ben geweest elke keer goed ben behandeld

h.van den beucken (Reuver)
09-12-2014

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.